Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газта падна под левче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat 127 написа:
    masterkar написа:
    stivst написа:
    kiro_of_the_day написа:
    В Кюстендил отвориха нова бензин/газ станция на Лукойл (същинския) и изведнъж ЧУДО! Цената на газта станала като в София - 95-97ст. Иначе от 5-6 месеца винаги беше с 5-8 стотинки нагоре. Явно разбиха картела. Конкуренция му е майката. Ще видим докога...
    За съжаление в моя град картелът е неразбиваем. Цена на газ 1,05 лв и не помръдва надолу. До скоро беше 1,09. Всички в града държат еднакви цени и за газ, и за бензин. И "Лукойл"/от тези на "Петрол"/, и на "Ромпетрол" даже...
    stivst и тази ли е така? http://www.lukoil.bg/ - Бензиностанции - обект 4402 Ловеч, изход за Плевен бул.Мизия - виждам, че имат и LPG - за разлика от бензиностанциите Shell в района. А за тези http://www.petrol.bg/?p=bg_region&id=12 - обект 4401 - за съвсем друго става въпрос - аз ги избягвам - лични предпочитания .
    Само да вметна лекичко, че 4401 и 4402 са обекти на Петрол АД. И на двете бензиностанции горивото е от едно и също място Просто визията на 4402 е на Лукойл и част от асортимента в магазина е на Лукойл.
    Потвърждавам, това е точно така. А цената на пропан-бутана и днес е 1.05 лв. Преди минути, както всяка сутрин, минах от там. По принуда се налага да зареждам там. Просто няма избор - или там, или на "Литекс", където пък цените са идентични.
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

masterkar написа:
      Fiat 127 написа:
      Само да вметна лекичко, че 4401 и 4402 са обекти на Петрол АД. И на двете бензиностанции горивото е от едно и също място Просто визията на 4402 е на Лукойл и част от асортимента в магазина е на Лукойл.
      Уффф, заблудил съм се ... Явно и тази 4402 е от вида Лукойл-Петрол АД - тези които ги избягвам !
      Точно така от този вид е. А защо ги избягваш тези бензиностанции? Аз сипвам на тях, чист Лукойл или ОМВ. Понякога и на ОПЕТ и не намирам разлика. Говря за газта
      Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
      Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
      Совалката средно на LPG
      Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
        masterkar написа:
        Fiat 127 написа:
        Уффф, заблудил съм се ... Явно и тази 4402 е от вида Лукойл-Петрол АД - тези които ги избягвам !
        Точно така от този вид е. А защо ги избягваш тези бензиностанции? Аз сипвам на тях, чист Лукойл или ОМВ. Понякога и на ОПЕТ и не намирам разлика. Говря за газта
        1. Имам карта за намаление - 2% на газта на чистите Лукойл /не е много, но ... / -виж първия ми пост в темата ...2. Един път лятото заредих газ на Лукойл-Петрол АД на магистралата до Ихтиман - не останах очарован от цената и разхода /за разхода може и да си въобразявам /.А иначе Лукойл-Шел - не съм усетил голяма разлика в разход и динамика на газ! Но бензин от Шел - твърдо нйеее - лични предпочитания !
        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
        Среден разход на газ

Коментар

Мдам, от Шел само 100 октановият е хубав.
          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
            Мдам, от Шел само 100 октановият е хубав.
            Мдам, то и цената му е хубава !
            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
            Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
              Fiat 127 написа:
              masterkar написа:
              Fiat 127 написа:
              1. Имам карта за намаление - 2% на газта на чистите Лукойл /не е много, но ... / -виж първия ми пост в темата ...2. Един път лятото заредих газ на Лукойл-Петрол АД на магистралата до Ихтиман - не останах очарован от цената и разхода /за разхода може и да си въобразявам /.А иначе Лукойл-Шел - не съм усетил голяма разлика в разход и динамика на газ! Но бензин от Шел - твърдо нйеее - лични предпочитания !
              И мен ме е страх да сипвам на Шел. А за цената на някои места където няма много бензиностанции се поддържа по-висока цена мисля, че го има навсякъде. За разхода кво да ти кажа аз където и сипвам /Лукойл, Петрол, ОМВ, ОПЕТ, Еко Елда - много рядко/ все едно и също.
              Совалката средно на LPG

Коментар

тази сутрин гледам на лукойл - газта на 0.93 лв.
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И аз получих душевен оргазъм тая сутрин като видях на ОМВ газта 0.93лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

idm написа:
                    И аз получих душевен оргазъм тая сутрин като видях на ОМВ газта 0.93лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                    Опса тия дни трябва да зареждам. Имам едни 20лв дето трябва да ми стигнат до края на месеца. Мисля, че ще се справя :D
                    Совалката средно на LPG

Коментар

ухаа

И в Кърджали цената падна - на големите по 0.93 лв, а на по-малките бензиностанции по 0.92 лв :P
                      Истината е някъде там!

Коментар

Fiat 127 написа:
                        idm написа:
                        Опса тия дни трябва да зареждам. Имам едни 20лв дето трябва да ми стигнат до края на месеца. Мисля, че ще се справя :D
                        Ако минаваш по десетина километра на ден може и да стигнат
                        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                        I am in love with my cars

Коментар

Ибре, курорте! Айде на едно от последните зимни намаления! 0.93! Приятелката ми, август прогнозира, че зимата ще падне на 0.90 лв 2 години и стигнаха, за да разбере тенденциите
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Replay написа:
                            Fiat 127 написа:
                            idm написа:
                            Честно да си кажа има дни и в които не я карам. За 10 дни съм я карал 3 дни и минах 30 км. Ама като е студено и вали няма начин да ходя пеша и карам.
                            Совалката средно на LPG

Коментар

Fiat 127 написа:
                              Replay написа:
                              Fiat 127 написа:
                              idm написа:
                              Честно да си кажа има дни и в които не я карам. За 10 дни съм я карал 3 дни и минах 30 км. Ама като е студено и вали няма начин да ходя пеша и карам.
                              Гледам че си от София а днес вали,аз ако не съм с кола се бутам в автобусите,както ще бъде и днес,а там е знаеш отврат,по евтино излиза с тях,ама понякога се питам заслужава ли си ,като се наблъскат около теб ,така че да не можеш да дишаш,хубаво те поизпотяват и накрая като ти кихнат отдясно и изхрипат отляво става много приятно
                              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                              I am in love with my cars

Коментар

http://www.investor.bg/?id=46992[/quote]Ибре, курорте! Айде на едно от последните зимни намаления! 0.93! Приятелката ми, август прогнозира, че зимата ще падне на 0.90 лв 2 години и стигнаха, за да разбере тенденциите
                                тя приятелката ти ще вземе да познае...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X