Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газта падна под левче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

газ

в Люлин 6 Между обращалото на трамвая 8 и Лукойл има газ станция винаги държат най-ниски цени незнам как го правят но е по ниска с 3-5 ст., а на тунела до преди няколко дни наливах Бензин А98H на цената на другите бензиостанции А95 H
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

mentor написа:
      "Заповядайте, наведете се в багажника "
      Ама наведе ли се ,че неразбрах?
      :D :D :D , Наведе се колега, погледна стикера поставен от Фобос и си врътна кльощавия задник
      Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

днес гледам че е 0.96лв :D :D :D
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

dan4o написа:
          днес гледам че е 0.96лв :D :D :D
          ДА ДА :D за сега е добре ще видим до кога. Мисля утре да си нафукам уредбата до гореА относно проверките на стикерите в неделя сутринта към 7:30 и мен ме питаха за стикер. Ама аз понеже нямам си нося паспорта на уредбата в мен, че още е в гаранция
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

В Кюстендил отвориха нова бензин/газ станция на Лукойл (същинския) и изведнъж ЧУДО! Цената на газта станала като в София - 95-97ст. Иначе от 5-6 месеца винаги беше с 5-8 стотинки нагоре. Явно разбиха картела. Конкуренция му е майката. Ще видим докога...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Вчера като се прибирах от София я видях на газстанциите на Топливо на 0.93 лв. Става въпрос за изхода посока Русе. Тук все още не съм зареждал, но на ОМВ беше 0.96 лв.
              Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
              Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Мдам.А аз пак взех да се замислям за газова
                N.Y. State of Mind

Коментар

то морално удовлетворение се получава когато колегите хвърлят дизелите и вземат кола на газ
                  типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                  хюндай акцент 1.5 CNG
                  киа каренс +метан

Коментар

dan4o написа:
                    то морално удовлетворение се получава когато колегите хвърлят дизелите и вземат кола на газ
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

dan4o написа:
                      Да за сега най изгодно е на газ и може скоро да се случат такива неща. Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

Коментар

moko написа:
                        Вчера като се прибирах от София я видях на газстанциите на Топливо на 0.93 лв. Става въпрос за изхода посока Русе. Тук все още не съм зареждал, ....
                        ... на това Топливо съм зареждал и съм доволен всеки път, а и цените им обикновено са 1-2-3 стотинки под Лукойл-и и ОМВ-та ...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          В Кюстендил отвориха нова бензин/газ станция на Лукойл (същинския) и изведнъж ЧУДО! Цената на газта станала като в София - 95-97ст. Иначе от 5-6 месеца винаги беше с 5-8 стотинки нагоре. Явно разбиха картела. Конкуренция му е майката. Ще видим докога...
                          За съжаление в моя град картелът е неразбиваем. Цена на газ 1,05 лв и не помръдва надолу. До скоро беше 1,09. Всички в града държат еднакви цени и за газ, и за бензин. И "Лукойл"/от тези на "Петрол"/, и на "Ромпетрол" даже...
                          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

stivst написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            За съжаление в моя град картелът е неразбиваем. Цена на газ 1,05 лв и не помръдва надолу. До скоро беше 1,09. Всички в града държат еднакви цени и за газ, и за бензин. И "Лукойл"/от тези на "Петрол"/, и на "Ромпетрол" даже...
                            stivst и тази ли е така? http://www.lukoil.bg/ - Бензиностанции - обект 4402 Ловеч, изход за Плевен бул.Мизия - виждам, че имат и LPG - за разлика от бензиностанциите Shell в района. А за тези http://www.petrol.bg/?p=bg_region&id=12 - обект 4401 - за съвсем друго става въпрос - аз ги избягвам - лични предпочитания .
                            BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                            Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
                              stivst написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              stivst и тази ли е така? http://www.lukoil.bg/ - Бензиностанции - обект 4402 Ловеч, изход за Плевен бул.Мизия - виждам, че имат и LPG - за разлика от бензиностанциите Shell в района. А за тези http://www.petrol.bg/?p=bg_region&id=12 - обект 4401 - за съвсем друго става въпрос - аз ги избягвам - лични предпочитания .
                              Само да вметна лекичко, че 4401 и 4402 са обекти на Петрол АД. И на двете бензиностанции горивото е от едно и също място Просто визията на 4402 е на Лукойл и част от асортимента в магазина е на Лукойл.
                              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                              Совалката средно на LPG
                              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
                                Само да вметна лекичко, че 4401 и 4402 са обекти на Петрол АД. И на двете бензиностанции горивото е от едно и също място Просто визията на 4402 е на Лукойл и част от асортимента в магазина е на Лукойл.
                                Уффф, заблудил съм се ... Явно и тази 4402 е от вида Лукойл-Петрол АД - тези които ги избягвам !
                                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                                Среден разход на газ

Коментар

Working...
                                X