Трябва ли емулатор на Брава 1.4 12v. Това ми е питането дали трябва защото ми казаха едни майстори че не трябва а други че трябва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли емулатор на Брава 1.4 12v
Collapse
X
-
емулатор
щом го правят и се слага значи има за какво е върви без ами слага се лесно аз си слагах почти сам емулатора за дюзите и за сондата има и още където може да се сложи, но за сега толкова на Ситроена имам един блок който е и ECU на колата и си върви идеално и не харчи много, но е докарана от Италия
-
Re: Трябва ли емулатор на Брава 1.4 12v
delyan_delev написа:Трябва ли емулатор на Брава 1.4 12v. Това ми е питането дали трябва защото ми казаха едни майстори че не трябва а други че трябва.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
На моята Брава 1.4 12v когато си монтирах газовата сложих емулатор на л.сондата. След година безпроблемно каране един ден колата спря да палидобре на бензин, а за вървенето да не говорим (също на бензин). След диагностика се оказа, че емулатора се е скапал и комп.трупал грешки. Смених емулатора и колата се оправи, та поради тази причин асмятам, че поне на л.сондата трябва емулатор.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
Най-накрая и аз си сложих газово. Lovato. Майсторите които ми поставяха уредбата казаха,че за този модел не е необходим емулатор. и така и го направиха. Вече от четири дни я карам на газ и няма никакви проблеми,само сутрин като я паля на бензин мотора не държи ниски обороти и прекъсва. Като загрее се оправя.преди да сложа АГУ колата работеше перфектно на бензин. ОТ какво може да е проблема при положение,че стъпковият ми мотор работи
Коментар
-
delyan_delev написа:Най-накрая и аз си сложих газово. Lovato. Майсторите които ми поставяха уредбата казаха,че за този модел не е необходим емулатор. и така и го направиха. Вече от четири дни я карам на газ и няма никакви проблеми,само сутрин като я паля на бензин мотора не държи ниски обороти и прекъсва. Като загрее се оправя.преди да сложа АГУ колата работеше перфектно на бензин. ОТ какво може да е проблема при положение,че стъпковият ми мотор работиHONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:delyan_delev написа:Най-накрая и аз си сложих газово. Lovato. Майсторите които ми поставяха уредбата казаха,че за този модел не е необходим емулатор. и така и го направиха. Вече от четири дни я карам на газ и няма никакви проблеми,само сутрин като я паля на бензин мотора не държи ниски обороти и прекъсва. Като загрее се оправя.преди да сложа АГУ колата работеше перфектно на бензин. ОТ какво може да е проблема при положение,че стъпковият ми мотор работи1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
sev написа:nadq написа:Колега ще ти потрябва емулатор вервай ми1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Колега за твоята кола не трябеа емулатор но се слага едно реле за ресет на компа. Подкрепям тезата сьс снимка *на нея е цялата ел. схема на АГУ на на твоята кола*. Както виждате има само реле за ресет на компа. И всяко палене е с ресетнат комп *релето е нормално отворено на компа а за дюзата е нормално затворено*. УСПЕХ в направата! Забравих да спомена за помпата според мен е най добре да я спреш *това че дюзите се охлаждат и смазват от бензина са глупости* иначе се товари и се амортизира.
Коментар
-
qnisZ написа:Колега за твоята кола не трябеа емулатор но се слага едно реле за ресет на компа. Подкрепям тезата сьс снимка *на нея е цялата ел. схема на АГУ на на твоята кола*. Както виждате има само реле за ресет на компа. И всяко палене е с ресетнат комп *релето е нормално отворено на компа а за дюзата е нормално затворено*. УСПЕХ в направата! Забравих да спомена за помпата според мен е най добре да я спреш *това че дюзите се охлаждат и смазват от бензина са глупости* иначе се товари и се амортизира.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
qnisZ написа:*релето е нормално отворено на компа а за дюзата е нормално затворено*. ....Забравих да спомена за помпата според мен е най добре да я спреш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар