Даааа, вече имам и стикер на задното стъкло с удивителна и под нея газ. Демек внимание газ. След Коледа ходих на преглед на газовата и ме зарадваха, че от І-ви Януари вече се въвеждат стикерите. Дори въпросния газаджия ми показа копие от Държавен вестник, където е публикувана наредбата. Лепенката се слага на задното стъкло в горния ляв ъгъл, а за МПС, които нямат задно стъкло - на предното. Тази лепенка била по изискване на пожарната. И така срещу 5лв. станах горд собственик на въпросната лепенка. До сега в Русе само едно такси съм видял с такава лепенка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новите стикери за автомобили с АГУ са вече факт!
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:А бат Ви Бойко Борисов е само кмет засега ... На неговия светъл ум да благодарите ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:kiro_of_the_day написа:А бат Ви Бойко Борисов е само кмет засега ... На неговия светъл ум да благодарите ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sev написа:като ходим на преглед за газовото ли ще ни дадат?или трябва да се снабдим преди това?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Няма никаква холограма. Лепи се от вътрешната страна. Ще го снимам довечра.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: газ
kluchar написа:нещо по специална ли е неможе ли да се направи като стикерите за FIAT-BG.ORGМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
Re: газ
atos написа:По тази логика да вземем да си направим и стикери за винетките и за ГО== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар