plambi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минах на бензин
Collapse
X
-
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:plambi написа:Yavore,така е и аз им се чудя на колегите на които им горят малко колите.Сигурно не живеят в големи градове и карат повече като извънградско. Моят Фиат е 1.1 и на ГАЗ ми дава 13/100 без да го юркам във Варна.тук преобладават задръствания постоянно така че за мен е нормално да ми гори толкова,представям си ако бях в софия сигурно 15 щеше да отива,а извън града ми е 7/100 газAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:stef написа:plambi написа:Yavore,така е и аз им се чудя на колегите на които им горят малко колите.Сигурно не живеят в големи градове и карат повече като извънградско. Моят Фиат е 1.1 и на ГАЗ ми дава 13/100 без да го юркам във Варна.тук преобладават задръствания постоянно така че за мен е нормално да ми гори толкова,представям си ако бях в софия сигурно 15 щеше да отива,а извън града ми е 7/100 газTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колега, какви са тия стойности 5,7 на газ ? та аз ги постигам само на бензин тия числа но не и за градско,градско ми гори 10 бензин.Колата ми не е издухана,ходил съм на елкон и т.н.,навява ме мисълта че колата ти е супер спъната на газ за да ти гори толкова и даже се чудя как си карал със 130 км/ч Изпарителя ми е ловато нямам никакви проблеми, уното не е fire ,а е 1.1 60 S 58,5 к.с. просто си върви много добре,даже си мисля че на газ има повечко тяга.Мога да завия кранчетата докрай но никога няма да постигна твоя разходTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
plambi написа:Колега, какви са тия стойности 5,7 на газ ? та аз ги постигам само на бензин тия числа но не и за градско,градско ми гори 10 бензин.Колата ми не е издухана,ходил съм на елкон и т.н.,навява ме мисълта че колата ти е супер спъната на газ за да ти гори толкова и даже се чудя как си карал със 130 км/ч Изпарителя ми е ловато нямам никакви проблеми, уното не е fire ,а е 1.1 60 S 58,5 к.с. просто си върви много добре,даже си мисля че на газ има повечко тяга.Мога да завия кранчетата докрай но никога няма да постигна твоя разходTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колеги и аз да споделя ,извън градско 7,5-8,5л/100км зависи от карането градско лятото ми даваше 9-9,5л/100км сега не съм я засичал в студа но съм сигурен, че е над 10-11л може и повече дори , таква разходи по 7 градско и за мен се нереални особено зимата и то в голям градFIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
Коментар
-
абсолютно си прав колега
cougar написа:Колеги и аз да споделя ,извън градско 7,5-8,5л/100км зависи от карането градско лятото ми даваше 9-9,5л/100км сега не съм я засичал в студа но съм сигурен, че е над 10-11л може и повече дори , таква разходи по 7 градско и за мен се нереални особено зимата и то в голям градTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
-
cougar написа:Колеги и аз да споделя ,извън градско 7,5-8,5л/100км зависи от карането градско лятото ми даваше 9-9,5л/100км сега не съм я засичал в студа но съм сигурен, че е над 10-11л може и повече дори , таква разходи по 7 градско и за мен се нереални особено зимата и то в голям град
Коментар
-
е аз доколкото забелязвам колегите от Пловдив и Пазарджик са им доста икономични машините,апак ние тука вав Варна имаме ебаси разходите.И пак се замислям:на чисто нова кола (хюндай атос на брачетка ми) гори към 5; 5.5/100 бензин извънградскоа тя не вдига повече 100км/час,а вашите на 10год. и повече и на по 200-300 000км горят окло 6/100 ГАЗнещо бъркате сметките или километражите ви не показват много вярноуно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
дедра2.0i.e. метанката, но вече бивша
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Е не на всички от Пловдив ни горят малко колите моята под 12л/100км градско немога да я сваля а извънградско 8,5-9л/100 км.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колеги вие се бъзикате, ама мойто Уно което е 45 коня (FIRE карбуратор 999 см3) съм го свалял под 4 на дълъг път безин. В тая връзка не виждам нищо необичайно да дава и 5.7 Газ. Баща ми го кара и в момента.А Пунтото ми даваше около 6 газ (1.1 fire моноинжекция). Тия мотори са железни аз пунтото съм го карал 2 седмици с 800 грама масло (беше се пробил картера и беше изтекло ) - няма ядове... От хора навътре в нещата съм чувал че това са двигатели за 700000 километра без ремонт.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Колеги вие се бъзикате, ама мойто Уно което е 45 коня (FIRE карбуратор 999 см3) съм го свалял под 4 на дълъг път безин. В тая връзка не виждам нищо необичайно да дава и 5.7 Газ. Баща ми го кара и в момента.А Пунтото ми даваше около 6 газ (1.1 fire моноинжекция). Тия мотори са железни аз пунтото съм го карал 2 седмици с 800 грама масло (беше се пробил картера и беше изтекло ) - няма ядове... От хора навътре в нещата съм чувал че това са двигатели за 700000 километра без ремонт.
Коментар
-
Сигурно и повече...септември нашите пътуваха за морето и бащата ми сведе че му е дало около 4 на дълъг път София-Албена...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар