При тези цени на газта направо си няма смисъл да се кара на газ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минах на бензин
Collapse
X
-
Зависи! Градско зимата (понеже и разстоянията при нас са малки) карам само на бензин. На газ - извънградско.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
sasco
аз си карам на газ като ПИЧ,защото разхода ми е същият като на бензин!Сам си направи сметка дали нямам сметка
Коментар
-
Днеска в Плевен заредих газ на 1 лев в ОМВ. На дълъг път ми даде разход 7.5 /100 газ.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Е, моята Брава на дълго ми дава 9-9,5/100 газ с нормално каране - без да я пазя, но и без да пркалявам с юркането, даже като ходихме на Батак, противно на очакванията ми даде 8,5/100 защото карах много бавно. Иначе на градско все студена, къси преходи и по 4км черен път на ден до нашите за детето и обратно - 13-13,5/100 - това е реалноста. Аз съм доволен защото на бензин едва ли ще е под 10/100 градско (18-19лв./100 при 13-14 сега).Типото не можех да го сваля под 14/100 по никакъв начин, даже зимата стигах 15 - а сега колегата дето го купи му дава до 12 само градско, което ме убеждава че си зависи и от шофьора. Имаме едни служебни коли - еднакви, нови, с еднакви ражими и преходи - едната гори 4,8 нафта, другата, 5,2, а третата 5,8 - а сега ми го обяснете като знаете че първите две ги карат жени а третата мъж...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Е, моята Брава на дълго ми дава 9-9,5/100 газ с нормално каране - без да я пазя, но и без да пркалявам с юркането, даже като ходихме на Батак, противно на очакванията ми даде 8,5/100 защото карах много бавно. Иначе на градско все студена, къси преходи и по 4км черен път на ден до нашите за детето и обратно - 13-13,5/100 - това е реалноста. Аз съм доволен защото на бензин едва ли ще е под 10/100 градско (18-19лв./100 при 13-14 сега).Типото не можех да го сваля под 14/100 по никакъв начин, даже зимата стигах 15 - а сега колегата дето го купи му дава до 12 само градско, което ме убеждава че си зависи и от шофьора. Имаме едни служебни коли - еднакви, нови, с еднакви ражими и преходи - едната гори 4,8 нафта, другата, 5,2, а третата 5,8 - а сега ми го обяснете като знаете че първите две ги карат жени а третата мъж...
Коментар
-
Моята на газ дава с литър отгоре извънградско и с литър и малко повече на градско. Тоя уикенд я засякох до Пловдив - при 120-130 по магистралата ми даде 7.2. А ако все още има някой дето се чуди защо в София колите горят по 15 на сто, нека погледне темата за средната скорост на движение в столицата (моята беше 12 км/ч, имаше и по плачевни случаи)Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
е не ми се обяснява някъде бях изписал доста ама накратко бенз ми харчеше в началото като я юрках и не бях на газ към 8-9-10 зависи от карането....минах на газ с още юркане 10-11-12 даже после като почнах си карам бавно но славно 9 падна та ми сметни 8лт бенз колко е на 9 газ на 100км ти колко минаваш на месец и колко пестиш за 1 месец после и за година има си кяр кот и да казватеLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Абе аз къде съм се наврял между Пунтовци с 1,1 мотор и те се плескат по челото за разхода ми.А стига бе. Егати разхода. На мен така ми гореше като ми беше скапан термостата.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavore,така е и аз им се чудя на колегите на които им горят малко колите.Сигурно не живеят в големи градове и карат повече като извънградско. Моят Фиат е 1.1 и на ГАЗ ми дава 13/100 без да го юркам във Варна.тук преобладават задръствания постоянно така че за мен е нормално да ми гори толкова,представям си ако бях в софия сигурно 15 щеше да отива,а извън града ми е 7/100 газTipo 1.6 i.e. '94
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар