Здравейте, проблема е, че колата не желае да прехвърли на газ при макс обороти на празен ход, освен ако не натисна бутона на дясно, отделно, я оставям да работи 5 мин и пак не ще и не ще по погоре споменатия начин, питам се да не бушон на превключвателя? И ако да къде да го намеря тоя бушон? Отделно заредих гадна газ и колата за първи път мина от газ на бензин помислих си че газта е свършила да ама си казах не възможно ботилката, е пълна и отново натиснах превключвателя при което колата отново мина на газ тоя номер, за първи път ми го прави да не би да е изпарител или нещо по сериозно иначе номера със прехвърлянето е редовно, лошото е, че не сипвам много бензин щот всичко е свързано със средства а само колкото да запали около 10 литра на месец някъде, за да си минава от бензин на газ спокойно не за друго знам, че е добре за бензиновата помпа. Накратко казано, на ход от бензин на газ аз отново натискам копчето на превключвателя колата минава около 2 3 5 6 км и чак тогава минава на газ* тоест когато е топла, при топъл мотор безпроблемно минава, но отново с натискане на копчето.
Грешен раздел-> Преместена
Модераторски екип на fiatforum.bg
Грешен раздел-> Преместена
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар