Здравейте.питам може ли да се върже един маркуч.да се набучи във кутията.за възд филтър от изпарителя .не искам да слагам плочка.пунтото е 1.2 75 коня 176.виждал съм фиат типо така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плочка за пунто
Collapse
X
-
Етикети: –
-
stambata1982
-
Аз съм бил с две такива пунта, еднат плочка масовка тука...... мъка, другата оргинална плочка на брц ..... човек колата си върви перфектно!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
stambata1982
Коментар
-
stambata1982
Майсторите като са слагали плочката и не са ми стегнали шпилките дето държат дросела и от 5 години тая кола киха кашля купих още една кола с тея датчици и сензори.всичко й смених и бенз помпи и инжектори и всичко за което се сетите.,a то какво било въздушен проблем
Коментар
-
stambata1982
Да го духа и оня във формула сервиз пловдив. Дадох му 42 лв да ми свърже ламбда сондата.беше сложил единия бял на 12те волта,другия бял го пуснал сигнал за компа.и ми вика трябва да вземеш нови инжекции ама не от морга ами нови.нов регулатор за бензина.и нова ламбда сонда,щото тая е чисто нова ама не е бош и диагностиката не е хваща.тежко и горко на бъдещите клиенти на автосервиз формула пловдив.бул.ал.стамболийски 100 и еди кой си номер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар