Проблема е решен.бях забравил да сложа скобата на отдушника.дето връща маслените пари във кут.възд.филтър.и беше направил свещите мармалад и кабелите също.тая тръба вътре съм й сложил едно телче за миене на чинии щото пълни кутията на филтъра с гняс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плочка за пунто
Collapse
X
-
stambata1982
-
stambata1982
То май оня от формулата ми е сипал масалце,на куплунга на свеща отвътре.това масло няма как да влезе там.и в жабката е ровил и е взел едно стъпково моторче
Коментар
-
stambata1982
Коментар
-
stambata1982
Да ви кажа кви са ги вършили майсторите газаджии,ключа газ бензин е с 4 кабела,от които двата не са вързани никъде,другите 2 червен и син са както трябва,обаче с времето изолацията им пада, допират се един до друг и колата започва да пуска газ при работа на бензин,от което колата започва да се дави и работи като на 2 цилиндъра,и от там започва филма труден за убиване газаджия със стиван сегал
Коментар
-
stambata1982
Къде да вържа тогава белия и жълтия,на ключа за белия пише petrol,за жълтия reducer,да ама бензинов клапан не виждам,има само едно реле 85,86,87,30
Коментар
-
stambata1982
Коментар
-
stambata1982
Коментар
-
stambata1982
Иванчо, като са ти ясни,сподели с непросветените и ний да прогледнем в мрака,като отворих кутията и като гледам как са свързани,май с жълтия се помпи газ,през зимата,с другото копче,нещо като смукач,ама лъде трябва да го вържа,белия е за бензиновия клапан,какъвто изобщо не ми е монтиран
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар