Здравейте ! Моя проблем е следния
1трудно пали обаче ако подам с педала на гаста пали веднага
2на място на свободна и падат оборотите и гасне
3 когато се даде на контакт светва индикатор на инжекционите или нещо като дюза същата тази лампа светва когато съм в движение и натисна малко повечко педала на гаста направо почва да се тресе колата имам чувството че гасне и сама си запалвазащото по същото време светва и лампата че черпи ток от акумолатора
4 на бензин докато не загрее до 3 к оборота ги качва с мн зор даже се чува нещо като бълбукане и гърми в въздушния филтър
Колата е с сменени вс филтри ролки ремаци свещи кабели дистриб. Капачка палец дюзи- дюзите втора употреба
Колата е гозов инжекцион ...моготочков инжекцион давайте идеи....
Темата е преместена в правилният раздел!
Модераторски екип на fiatforum.bg
1трудно пали обаче ако подам с педала на гаста пали веднага
2на място на свободна и падат оборотите и гасне
3 когато се даде на контакт светва индикатор на инжекционите или нещо като дюза същата тази лампа светва когато съм в движение и натисна малко повечко педала на гаста направо почва да се тресе колата имам чувството че гасне и сама си запалвазащото по същото време светва и лампата че черпи ток от акумолатора
4 на бензин докато не загрее до 3 к оборота ги качва с мн зор даже се чува нещо като бълбукане и гърми в въздушния филтър
Колата е с сменени вс филтри ролки ремаци свещи кабели дистриб. Капачка палец дюзи- дюзите втора употреба
Колата е гозов инжекцион ...моготочков инжекцион давайте идеи....
Темата е преместена в правилният раздел!
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар