Колеги дайте акъл на ГИ СТАГ4+, случва ми се доста често да гасне при изключване от скорост, при спиране със съединител и спирачка. Лошото е че не го прави всеки път, но в деня 1-2 пъти поне. Днес дори ходих на калибрация, направих 5 каране при газаджията няма проблем прибирам се изгасна два пъти, после карах на бензин, няма проблем. Чистил съм дросела, нови свещи наскоро, сменям филтрите по предписание, стегнал съм вакум маркучите.... Дайте предположения................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често гасне при спиране със съединител и спирачка, или изключване от скорост.
Collapse
X
-
Често гасне при спиране със съединител и спирачка, или изключване от скорост.
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Как така натискаш съединителя и спирачката едновременно ли
Нали изключваш от скорост и тогава натискаш спирачката
е в екстремни ситуации може да се шашнеш и да си натискаш друго
Ако спираш на скорост ще гасне .
Като е на газ може да падат оборотите и за това да гасне
Пробвай ако вдигнеш оборотите как ще е .Последна редакция от kluchar; 01.09.2017, 19:01.
-
Не ключарю знам как се спира! По скоро описвам токга , лошото че го направи и на бензин, при потегляне на полусъединител и рязко спиране не може да скрепи оборотите! Или е МПХ или нещо по дросела но при мен всичко е капсуловано в едно така че съм поръчал друг дросел за пробаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Stilo 1.6 16v тая пущина няма МПХ , ТПС е 2 в 1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Я подскажете как се прави адаптацияPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Намееих два метода, единият както каза но изчакваш докато включи перката, след това пак контак и пак гасиш. Дригия вместо работа на място форсираш два пътидо 7000обPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Пробвах сутринта с форсирането, колата работи добре до обяд, докато в при една маневра назад с полусъединител угасна и после почна да си гасне редовно ................... ох утре ми пристига друг дросел от мегапартса ще видим как ще е с негоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Сега ще пробвам и това http://www.fiatforum.com/newbie-cent...y-relearn.htmlPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аз на няколко такива мотора съм правил адаптация с форсиране до 4-5000 оборота.А ти като не си изчистил дросела,от адаптацията няма много файда!Провери и за въздух да не смуче отнякъде.
И след каквито и да е интервенции карай само на бензин докато се увериш че е добре колата!OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар