Абе чистих я......, с форсирането даде резултат ама за кратко, огледал съм маркучи и т.н. компа е преместен и не ми давал проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Често гасне при спиране със съединител и спирачка, или изключване от скорост.
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Мисля че е по добре, макар че пак се случи да угасна 2-3 пъти................ сега се чудя дали да връщам новия дросел или да го запазя.... Странно дали проблема е свързан с ГИ и неговата настройка не знам!?! Знам че зимата ми се случва на няколко пъти грешка Р0638 свързана с дросела.... колата сметваше чека не угасва, но педала на газта не реагираше , след гасене и палене се оправяше, но със затоплянето се оправи!?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоколко градуса дава отклонение при тихи обороти.
ресетва се със мес.
Последна редакция от bmahob; 16.09.2017, 16:46.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аз не разбрах проблема дали е само на газ или и на двете горива?!
ivan_pop написа: Преглед на мнениетоКато направиш всички ритуали с чистене и адаптация на дросела,карай само на бензин да видиш как е!
Ако е добре на бензин,тогава мисли за газовата!OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
От както смених дросела само на газ май..... но многог рядко, днес на обяд на голямата жега при рязко спиране и освобождаване от скорост угасна, после нямаше проблем.... АГУ то е минавана калибрация на скоро успешно, няма записани грешки на компа на ГИ!?!? Какво да гледам/филтри сменявам редовно/!?!2Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Сега забелязах че щифта на едната бобина на рейката не захваща зъбчето, може буксата да не е влязла хубаво/н езнам дали е от това, но много лесно буксата тръгва надолу,/ но рейката е забита там където не мога да си мушна пръстите довечера ще мъча нещоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Да попитам при монтажа са закрепили мапа на ги върху маркуча на антифриза, вьзможно ли е от жегата да го шашкаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ivan_pop написа: Преглед на мнениетоНе,ама не ти пречи да го преместиш като не ти харесва там!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетотука вече мирише на изпарител.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар