Здравейте колеги имам прекъсване при работа на двигателя на бензин ( без гаснене ). Пиша в тази секция, защото проблемите започнаха след, като ми оправиха газовата уредба ( обикновенна ), смяна на платната на изпарителя и почистване на филтрите на газовата; почистиха ми и стъпковото моторче за празен ход. Сега, колата работи перфектно на газ, но на бензин работи неравномерно !
Във форума прочетох, че тези двигатели трупат грешки, като работят на газ, което се отразява в последствие на работата на бензин.
По съвет на майстора смених въздушния филтър и закарах, колата за почистване на дюзата на ултразвук, но според мен няма голям ефект.
Според Вас ще имам ли ефект ако ми сложат емулатор на ламбда сондата ?!
Според майстора, който ми е оправяше газовата, ако трупала грешки щяло да ми свети лампата на инжекциона ? ( незнам дали това е така ) ..
Моля, колегите със същите двигатели да споделят своя опит
Във форума прочетох, че тези двигатели трупат грешки, като работят на газ, което се отразява в последствие на работата на бензин.
По съвет на майстора смених въздушния филтър и закарах, колата за почистване на дюзата на ултразвук, но според мен няма голям ефект.
Според Вас ще имам ли ефект ако ми сложат емулатор на ламбда сондата ?!
Според майстора, който ми е оправяше газовата, ако трупала грешки щяло да ми свети лампата на инжекциона ? ( незнам дали това е така ) ..
Моля, колегите със същите двигатели да споделят своя опит
Коментар