Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метан, Фиат и Плевен - възможна ли е мисията ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Метан, Фиат и Плевен - възможна ли е мисията ?

Здравейте колеги,
    на няколко пъти посягам да си купя метанова кола, да не кажа Фият, и все се разубеждавам.
    До сега всичките ми Фияти са били дизели и сам съм се справял с поддръжката им от всякакво естетство.
    Метана ми е малко "мъгляв", а съм се вгледал в Мултипла 2 Bi Power.
    Моля за мнения : кой как си решава проблемите и чии съвети ползва.

ПС - следващата кола ще е метанова - гаранция. Въпроса е кога и дали ще остана верен на марката Фият или ще кривна ?!? Примерно със Зафира А. Кажете си мнението и по този въпрос, моля. Кубиците са едни и същи, но заради няколко кончета прескачам от нисък на висок данък за колата.
    Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Аз не съм карал на метан,ама чат-пат ги ремонтирам.Това е за Зефира Б,ама при А са горе долу същите нещата.
    http://www.kolegi.info/viewtopic.php?f=21&t=6467
    За Фиат не съм се сблъсквал ама съм виждал Добло със заводски метан който е изолиран и е монтиран друг газов комп.
    А тук е писано за Фолксваген със заводски метан.
    http://www.kolegi.info/viewtopic.php?f=21&t=6988
    OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Здравей,
      благодаря за отговора !
      Виждам, че си от Плевен - хубаво ще бъде да се запознаем.
      По повод Зафира-та, наясно съм с техните болежки. Брат ми работи за Опел и като ми обясни цените и колко често се чупят ............... ще се въздържа.
      По повод VW - карам служебно метаново Кади и са няколко във фирмата. На едното му смениха редуктора за 3200лв. Окачването ми не бих казал, че е добро.
      Познавам и няколко човека, които след авария на метана сложиха газ.

Надявам се с Фиата да избера най-малкото зло !
      Драсни на лс едни координати, моля !
      Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Купуваш метанова и караш доколкото е възможно, ако умре- слагаш друг компютър, ползваш твоите бутилки и така. Това са вариантите.
        Ако ти трябва опитен човек от Плевен за ремонт на газови- мога да дам координати.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Сложи си газ.
          Ппиятелски съвет. Няма да обеднееш с много.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз лично, съм много доволен от метана. Не е заводски метан, но много кадърно е направен и съм нямал никакви проблеми. Пак бих, си взел метанов автомобил, единственият минус е големите бутилки. Метан станции, често се срещат, няма проблеми с дългите пътувания.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
            X