някой, ако е запознат, може ли да сподели каква е процедурата по настройка на този ги с вкл. Obd корекция? аз правя някакви неща, каквито според мен са правилни, но поведението на контролера ме озадачава, та в момента търся жокер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
настройка на agis p13
Collapse
X
-
Не е точно така. Тук има възможност да си направи мап картата директно от бензиновата. По принцип се спазва следния ред. Първо автоматична на тихи *може и на ръка* после се кара на бензин да си направи картата до към 50/60% после на газ. След като направи газовата карта 15/20% се променя корекцията с долния бутон и така до като картите станат една. После при мап картата има бутон да свали настройки от бензиновата карта. Включваш на газ и я караш тя си пише едни цифри и с течение на времето си променя цвета на квадратчетата и така известно време после изчисли корекция и си готов. Тогава може да пуснеш ОБД корекцията. Та това е горе долу как стават нещата има няма 15/25 минути.
Коментар
-
Ясно. Благодаря много!
Аз направих следното: след смяна на изпарителя изчистих всички карти. Направих автокалибрация, и веднага пуснах ОБД карта да направи като е изкл. ввтокорекция при газовата карта. Направи ми впечателние, че продължава да събира контролни точки, въпреки, че съм му задал да не прави автокорекции. Това ме озадачи, че събира точки дори когато правя карта по ОБД, и че след като сглоби ОБД картата и сметна корекциите, колата продължава да не работи добре, да няма сила и дахарчи безумно много. Сега картинката се изясни.
П.С.
и аз нямам главни букви в предишният пост, изчезнаха..."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
qnisZ написа: Преглед на мнениетоКоя комуникация? Ако търсиш ОБД тук няма това е орязания софт няма също и ламбда сонда иначе всичко друго си е на лице.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар