Здравейте колеги, отскоро сложих обикновена газова на пунтото (мк1 1.2 73к.с.) и ми създава ядове: Забелязах, че се чува едно пукане, като от искра, и вечерта като погледнах видях, че присветва откъм кабелите на свещите...Смених ги, обаче на другия ден гледам - пак прехвърчат искри и то само когато е на газ. На какво може да се дължи това?P.S.: Освен това на място работи на много ниски обороти, като включа климатика падат още, работи 30-40сек и гасне. Гасне и без пуснат климатик по кръстовищата чат-пат. Дали има връзка със искренето?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газова на Punto 75 1.2 MPI
Collapse
X
-
проверкa/нови свещи или кaбели и дa си донaстроят уредбaтaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Кабелите са чисто нови от магазина, като ги сменях прегледахме и свещите. Газовата я слага баща ми, не сме я носили на газаджии. Странното е, че като и вдигна оборотите на празен ход тя сякаш сама си ги сваля. Иначе за вървене няма проблем - върви повече от на бензин. :DFiat Punto Mk1 1.2i 75 --> EX
Коментар
-
Пак проблем колеги.. Дайте мнение. Вчера на магистралата почна да гърми на газ и се е спукала филтърната кутия пак. Нагласих я и реших да карам на бензин за да избегна гърмежите обаче останах изненадан - започна да прекъсва и на бензин колата и я усещам че работи на 3 цилиндъра. Вдигам капака и гледам прескачат искри около свещите.... Днес я запалих и сякаш не прекъсва, но работи неравномерно някак. Дали някоя свещ се предава? Или?Fiat Punto Mk1 1.2i 75 --> EX
Коментар
-
Оказаха се кабелите въпреки че ги сменях скоро! Сложих оригиналните, с които взех колата, и работите се оправиха. Сега все едно карам друга кола! :D
Не знам какви боклуци бяха тия кабели, ама като ги загледах едната вечер се уплаших - навсякъде прескачаха искри, а нямат и 5 хиляди км.Последна редакция от didoroki; 27.10.2016, 00:30.Fiat Punto Mk1 1.2i 75 --> EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар