Извади маркучето от вакумния регулатор и виж дали е напълно сухо. Ако е дори само влажно сменяй регулатора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Настройка газов инжекцион мареа 1.8 16в
Collapse
X
-
fuel injekcion написа:колеги днес бях при един майстор да видим това давене на бензин но не го разбрахме точно от къде е за сега ,но само разбрахме че на контакт в резервоара ми бълбука ,и при махане на капачката на резервоара има страшно много налягане много як въздух излиза ??? що е тоBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:fuel injekcion написа:колеги днес бях при един майстор да видим това давене на бензин но не го разбрахме точно от къде е за сега ,но само разбрахме че на контакт в резервоара ми бълбука ,и при махане на капачката на резервоара има страшно много налягане много як въздух излиза ??? що е тоFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
dudulia написа:Темата умря? Открихте ли причината за давене?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
[quote="didich"]Да не са я обогатили много, че и мойта беше много обогатена на газ във високи и прекъсваше, като я намалиха и във високи вече си върви до прекъсвач без проблем.[/quote ] не знам , двама различни газаджий ми казват едно и също и вече нз кое да смена , да свала дюзите за чистене освен ,ама закакво така бълбука в резервоара и има толко много вакум в негоFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Колеги от 2-3 дни колата работи нестабилно на газ и мотора един вид леко потропва само на ГАЗ , и до 1300 оборота придърпва , свалих свещите и 2 бяха в масло и съм поръчал гарнитура на капака на клапаните и свещи НЖК , позабърсах свещите и бобините ама пак така си работеше нестабилно на газ , ако не се оправи след смяна на свещи дали е нещо по газовата щото тея инжекциони не съм карал до сега и нзнам а като пусна климатик или парното и колата прекъсва още една идея повече ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
бих закарал ако е по газовата , днес смених свещи колата на бензин заработи като хората но мирише пак малко , но поне не се задавя за сега , в студено време най се дави - иначе колата на бензин не прекъсва ,на газ обаче прекъсва .. бобина ако е не знам как да я хвана , но ми направи впечатление че инжекторчетата на газовата си мислех че всички цъкат , но докато работи колата махах един по един всички и на 2ри цилиндър колата спря да цъка а другите цилиндри не издават цъкане , дали проблема е в инжекторче ( клапанче ) или е бобинаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:с новите свещи на бензин е по добре но пак има задавяне но малко по леко ,............OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:fuel injekcion написа:с новите свещи на бензин е по добре но пак има задавяне но малко по леко ,............FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Тази кола е с комп на ХИТАЧИ и така като чета си мисля че си омазал адаптацията на бензин. И си прав да ходиш при газаджия да я оправи. Колегите са прави че най добре е да я покараш няколко дни на бензин да се оправи бензина и после по него да се направи газовата карта. Има още едно важно нещо да кажеш каква е газовата и как е оборудвана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар