Колеги взех си мареа но на бензин се дави защото и е доста , от колеги от форума разбрах че явно е от не добра настройка на газ , значи на газ колата е ОК само дето понякога до 1400оборота леко придърпва но разхода е много добър ,карах я на един газаджия и му викам настрой я защото на бензин се дави на газ придърпва и почна да ми говори че не е от това ами си е нещо по бензиновата система и не иска да я пипа , Ок карам си аз така и скоро ще хода при друг мой човек мноого точен , ама възможно ли е да не е заради настройка ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Настройка газов инжекцион мареа 1.8 16в
Collapse
X
-
flippy89 написа:Като я натовариш ли колега?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
marea-ta написа:Писал си "Колеги взех си Мареа но на бензин се дави защото и е доста", какво търсиш при газаджийте след като нямаш проблем на газ.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Съвсем ясно е,че не е по запалителната система.Остава бенз. регулатор, дюзи и циркулацията на бенз. пари от резервоара, щото колегата казва дави се колата.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
marea-ta написа:Съвсем ясно е,че не е по запалителната система.Остава бенз. регулатор, дюзи и циркулацията на бенз. пари от резервоара, щото колегата казва дави се колата.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
ivan_pop написа:marea-ta написа:Съвсем ясно е,че не е по запалителната система.Остава бенз. регулатор, дюзи и циркулацията на бенз. пари от резервоара, щото колегата казва дави се колата.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Виж бензиновите и газовите времена, ако има разлика, тоест не са 1:1 гаранция бензиновия комп се е омазал, за това и сутрин положението е плачевно. При мен беше така и след коректна настройка всичко си дойде на място след няколко студени цикъла на палене, сега пак се наложи да ми бърникат по газовата и очаквам в скоро време или по скоро след още няколко студени паления и мойта да почне да подскача, ама така е ти му говориш да не пипа времената, той си знае неговото, как беше лафа - не питай старило, а патилоpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Виж бензиновите и газовите времена, ако има разлика, тоест не са 1:1 гаранция бензиновия комп се е омазал, за това и сутрин положението е плачевно. При мен беше така и след коректна настройка всичко си дойде на място след няколко студени цикъла на палене, сега пак се наложи да ми бърникат по газовата и очаквам в скоро време или по скоро след още няколко студени паления и мойта да почне да подскача, ама така е ти му говориш да не пипа времената, той си знае неговото, как беше лафа - не питай старило, а патилоFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:По скоро е вакуум а не налягане и предполагам, че ти е запушена вентилацията на резервоара.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар