Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв газов инжекцион Punto 1.2 60 к.с. , 2005 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв газов инжекцион Punto 1.2 60 к.с. , 2005 г.

Здравейте колеги . Нямам никакви опит и познания за газовите системи . Моля за съвет - какъв газов инжекцион да сложа на Punto 1.2 , 2 врати , 60 к.с. , 2005 г. ? Ще се кара основно софийско градско . Бутилката ще е на мястото на резервната гума . Зарядното - без значение , но ако имате някакви съвети , моля , споделете .Предложете ми система , оптимален вариант между качество и цена , както и сервиз , където да ми я монтират . В София , може и Перник . Може на лични , да не нарушаваме правилата на форума . Предварително благодаря на отзовалите се !
    Прикачени файлове
    Фиат Пунто 1.2 8V , 12.2005 г.
    ФИАТ МУЛТИПЛА 1.6 16V, 2010 г. Бензин Метан

Ако ще се навъртат 20000 и повече, може и да си струва газова уредба. Но ако пробега е 10х или по-малко, карай си я на бензин.Виж за някакъв ориентир тук http://lpg.ccvarna.com/
    Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Компютър Агис М210, рейка Апис Соло/Снап, изпарител Томасето Аляска, за мен това е оптималният вариант качество - цена.
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Подкрепям 2 ри коментар. При годишен пробег от 10-12к километра карай си на бензин. При спокойно каране тоя двигател би трябвало ако колата е в ред да ти дава не повече от 7.5- 8 и то ако висиш във всички задръствания.Давайки едни 1000-1200 лева за ГИ има да ги изиваш 5+ години ако да речем имаш 0 лева допълнителни разходи по Газовия инжекцион а със сигурност няма да е така. За Софийско градско разхода ще ти скочи автоматично на 10. Като включиш и бензина който ще харчиш през 70% от годината когато караш сутрин и вечер колата на студено и докато загрее за газта. Като сложиш разходите за газта и прегледите и евентуални проблеми и икономията ти е 5%. и евентуално до морето ще ходиш 1-2 пъти годишно не за 100 лева а за 60 ......

Коментар

Очакваният годишен пробег , ще е в рамките на 22000 - 25000 км. , от които 80 % градско .
          Фиат Пунто 1.2 8V , 12.2005 г.
          ФИАТ МУЛТИПЛА 1.6 16V, 2010 г. Бензин Метан

Коментар

Първоначалната газ, която слагах ми създаваше доста главоболия- преди 2-3 седмици ходих след известно четене в нета при "МИШО АУТО" ЕООД ул.Васил Петлешков 1Sofia087 969 4600За 220 лева човека ми смени компа, цялото окабеляване и датчиците и колата се оправи от гледна точка на газта. Доста хора пишат по всички форуми, че са много доволни. Аз също съм доволен, че човека ми свърши работа и не каза да му дам 1000 лева за изцяло нова газова уредба. При мен сложи бофос 4 компютър. на пунто 1.8 131 кс разхода ми е 12 на моето каране в задръстваме бързо каране и кофти маршрут. Ако имам възможност лятото да опъна едно море предполагам ще падне на 8-9 със 120 по магистрала някоя, ако има оцеляла такава все още :>

Коментар

Working...
            X