Здравейте. колата ми е Фиат Стило 1.6 с монтиран в Италия ГИ "БРЦ".започна да прекъсва от време на време и после спря въобще да работи на газ.отидох в сервиз,обясних проблема и съмненията се насочиха към централата. след диагностика и смяна с друга централа ми казаха със сигурност, че централата е за смяна.предложиха ми да им дам моята срещу отстъпка от цената.искат я, защото ги рециклирали. въпроса ми е дали има някой, в София който да оправи моята централа, след като това е възможно? централата е "секуент фаст" , или нещо подобно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой рециклира централа за ГИ "БРЦ" ?
Collapse
X
-
кола
В сервиза сигурно са го сменили и тогава е нямало проблем така ли Има комплект ама е доста 150 лв Иначе това е за ECU http://download.fiat-bg.org/Gazovi_u....pdfИначе би трябвало да се ремонтира ако проблема е в него .Нали са прави диагностика какво излезе
-
от диагностиката ми казаха, че не отваря инжекторите. извадиха моята централа и я замениха с тяхна. с тяхната колата премина на газ и си работеше перфектно. после върнаха моята и ми казаха да карам така, и когато пак спре да извадя буксата за малко. щяло пак да тръгне, а като ми омръзне да правя това упражнение да сменя централата с нова. обаче карах на газ две седмици и ваденето на буксата не помага.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
lumitimi написа:от диагностиката ми казаха, че не отваря инжекторите. извадиха моята централа и я замениха с тяхна. с тяхната колата премина на газ и си работеше перфектно. после върнаха моята и ми казаха да карам така, и когато пак спре да извадя буксата за малко. щяло пак да тръгне, а като ми омръзне да правя това упражнение да сменя централата с нова. обаче карах на газ две седмици и ваденето на буксата не помага.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар