Имам газов инежкцион мимгаз. Сутрин нямам проблем, когато е студена колата. Пали си на бензин и след време авто си прехвърля. Но ако загрее и я оставя 20-30 минути да почива и тръгна да я паля - се мъчи. Въртя а тя неще, ако запали - гасне Малко търсене е, но мога да я запаля. А когато запли веднага прехвърля на газ. Съмнява ме, че понеже е загряла се опитва да запали на газ, а нещо не ѝ се отдава. Къде може да е проблема? Преди 3 хиляди съм сложил газовата уредба. Дали не е за някой филтър или?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене на газ?
Collapse
X
-
Re: Проблем при палене на газ?
qnkov написа:Имам газов инежкцион мимгаз. Сутрин нямам проблем, когато е студена колата. Пали си на бензин и след време авто си прехвърля. Но ако загрее и я оставя 20-30 минути да почива и тръгна да я паля - се мъчи. Въртя а тя неще, ако запали - гасне Малко търсене е, но мога да я запаля. А когато запли веднага прехвърля на газ. Съмнява ме, че понеже е загряла се опитва да запали на газ, а нещо не ѝ се отдава. Къде може да е проблема? Преди 3 хиляди съм сложил газовата уредба. Дали не е за някой филтър или?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Нещо не успя да се свържа с компа на газовата, затова пробвах едно нещо друго. Натиснах копчето и карах само на бензин и тоя проблем пак го има. От какво може да е тогава? Дали може да имам проблем със стартера? Когато е студен пали, но като загрее нещо да става? Или нещо свещи... Но са на 3-4 хиляди само.Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар