здравейте колеги.отварям нова тема за да стане по точно ясно и бързо.закупих си газов инжекцион бутилка за мястото на резервната гума с евросонда и от пластмасовите тръби.монтирал съм изпарителя изкарал съм вакум от колектора монтирал съм бутилката и тръбите и както се казва направил съм всичко физическо но нямам си и на идея за електрическата част компютъра и това какво къде да прекъсна.като гледам кабелите мисля че доста неща ще се режат но това не ми харесва.ето 3 снимки да видите за какво говоря но ако нищо не се разбира ще направя още.помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
монтаж на газов инжекцион на мареа 1.6 пластмасов колектор
Collapse
X
-
Дай модел на този компютър, аз ще ти кажа кое къде отива, схема няма ли към него? Кабелът е тези клеми са + и - на акумулатора, един кабел за сигнал от бобината, 4ри към бензиновите дюзи, 2а към термодатчик на изпарител и още 2 кабела на датчика на рейката. Ако има някаква схема ще помогна, но найзуст не мога да говоря.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
за съжаление май съм излъган но пък за 280лв целия комплект не мога да очаквам кой знае колко та по темата.сега разгледах кабелите и май голямо рязане ще падне.направил съм няколко снимки за да ми кажете кое към кое да ходи и да почвам да я правя.търсих и някаква схема да кача но нищо не намерихfiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
pifivo написа:superfiata написа:останаха 2 -3 питания и съм готов.първото е къде се връзва кафявия кабел за бобината.втория е къде и какво се прави по ламбда сондата и третия е какво е това и къде се монтираЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар