Сега си смених мембраните при развиване на входящата тръбичка се разви гайката и втулката в изпарителяи при зглобяване сега не може тръбичката и втулката да станат едно цяло а изпуска газ Не можах да ги развия втулката и гайката която притяга тръбичкатаДали ще може да се развие без да се скъса тръбичката. или да търся нова тръбичка 40 см и 2 притягащи гайки .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с тръбичка на изпарител BRC
Collapse
X
-
кола
Изпарителя се регулира уж но има друго Няма значение как е нагласен има някаква зависимост на коя предавка съм ако не съм на точната предавка може понякога да гръмне леко На дълъг път няма проблем.Май пак ще отварям от съм мембраните може да не съм ги сложил вътре добре А иначе не гори много вече 3 пъти уж няма а тя била пълна бутилката че е смятам за София 11л а то сигурно е по малко .Сега е по топло вече ама да е под 10 едва ли .
Коментар
-
Отговарям сам на себе си за пружината на първата степен на редукция-слага се пружината след като се стегне мембраната. Иначе налягането на първа степен се повишава, което не е желателно. Има само едно клипче в ютуб, което е качено от един поляк и той монтира точно тази мембрана неправилно, като я затяга заедно с пружината.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар