Въпроса ми е дали правилно ми е монтиран газовият инжекцион,защото от 2 години съм с тази система и колата не е работила нормално и един ден на газ.Проблема е в това,че постоянно си губи настройките,гасне на ниските,не се изрязва във високите,глъхне и какво ли още не.За 3 години или 47000км съм сменил 3 рейки и майсторите все казват,че проблема не в газовото.Монтирано е при Елин и Красимир в Бургас в Комлука (пресечката с/у Shell)дистрибутури на Bsm.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ГИ Cargas.
Collapse
X
-
Мотора е 1.6 с метални колектори, което изключва кофти адаптация :/Сигурен ли си в правилното зацепване на ангренажния ремък? Аз бих започнал от него - проверка с инструмент, стига проблемите да ги има и при работа на бензин."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Щом е ок на бензин, забрави за ангренажа.Казваш, че си губи настройките, това буквално ли? Ако наистина е видяно, че ги губи, проблема е в газовата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Аз съм от Царево,правят ми настройките в Бургас и докато се прибера,отново старата песен.Последния път ми каза че губи налягане,смени филтрите и я закрепи за 1седмица.Преди 3 дена ходих в Бс и направо ми свалиха компютъра и го пратиха някъде за 2-3 часа,и след като го върнаха и поставиха,неможаха да се вържат и да минат колата на газ.Сега си карам на бензин и колата си мърка.Нормално ли е давзимат вакуум за изпарителя от пишката на регулатора за бензина,маркучите на рейката да са по 20-25см и мястото на рейката да е под радиатора
Коментар
-
Чакай, че сега се загледах, кофти е когато снимките са наобратно... Рейката е отпред при радиатора, до колкото виждам, а мястото й обикновено е отзад, при бензиновите дюзи, за да са най-къси маркучите, както каза колегата горе. Снимай къде да набити щуцерите за газта, да не са ги бутнали отпред в колектора, ако са пуснали 1 метър маркучи до задната страна на мотора, напълно възможно е от там да са ти ядовете."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Re: Въпрос за ГИ Cargas.
bayliner написа:Въпроса ми е дали правилно ми е монтиран газовият инжекцион,защото от 2 години съм с тази система и колата не е работила нормално и един ден на газ.Проблема е в това,че постоянно си губи настройките,гасне на ниските,не се изрязва във високите,глъхне и какво ли още не.За 3 години или 47000км съм сменил 3 рейки и майсторите все казват,че проблема не в газовото.Монтирано е при Елин и Красимир в Бургас в Комлука (пресечката с/у Shell)дистрибутури на Bsm.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Рейката е rail ig1 2012г. 3 ома.Монтирана е точно под перката на радиатора и маркучите до инжекторите са около 25см,а маркучите за вакуума и газта,които излизат от изпарителя са около по 1 метър всеки.Имам още 2000 км,докато изтече гаранцията,ако може да ме насочите към добър газаджия в Бургас ще съм благодарен.Извинявам се за объркването, газовото е монтирано септември 2013година.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар