Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за монтаж на газов инжекцион

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за монтаж на газов инжекцион

колеги днес си купих нов газов инжекцион пълен комплект но понеже му били свършили целите реики и ми даде 2 по 2 инжектора.как се монтират.с маркуч между двете реики или с 2 маркуча към изпарителя.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

маркуч между двете рейки
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Коментар

Има различни варианти.Майстора който прави монтажа ще си прецени как да го направи!
      OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

поради големи финансови проблеми майстора ще съм аз само да се постопли времето.та да попитам и друго.този вакум за изпарителя от къде да го взема и трябва ли да се дупчи колектора.колата е 1.6 с пластмасови колектори.
        fiat bravo 1.6 16v gt
        fiat marea 1.9 8v jtd
        fiat punto 1.7 td
        fiat marea 1.6 16v

Коментар

Дупчи се колектора и се навива един щуцер, поне при мен на 1.8 е така, огледай хубаво колектора виж къде може да пробиеш, и задължително уплътни после със силиконче за по сигурно. Можеш ли да ми снимаш после къде ще сложиш изпарителя че при мен седи отпред до акумулатора и е много грозно.
          Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
          Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
          Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
            Дупчи се колектора и се навива един щуцер, поне при мен на 1.8 е така, огледай хубаво колектора виж къде може да пробиеш, и задължително уплътни после със силиконче за по сигурно. Можеш ли да ми снимаш после къде ще сложиш изпарителя че при мен седи отпред до акумулатора и е много грозно.
            ще снимам разбира се но ще е след месец да се постопли времето че така в този студ няма да го поставя така както ми се иска а до тогава само ще събирам мниния.нека някой с 1.6 да покаже къде е дупчил колектора
            fiat bravo 1.6 16v gt
            fiat marea 1.9 8v jtd
            fiat punto 1.7 td
            fiat marea 1.6 16v

Коментар

Моите щуцери са монтирани малко преди захващането на колектора към блока.
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
              X