Здравейте колеги и за много години. Имам една такава питанка - дали е възможно на Мултипла G-power 1,6 бензин със заводска газова Валео течна фаза да се махне оригиналната газова и да се монтира обикновена газова с плочка. Ако може - как? А ако не може - защо? Питам, понеже имам проблеми с газовата и не работи на газ, а в наши град тази технология е непозната на газаджиите. Благодаря предварително за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Мултипла G-power.
Collapse
X
-
Може да се сложи обикновена газова, но стъпковото моторче е със самоадаптация и ще ти прави въртели с гаснене и нестабилни обороти на празен ход. Може и да не махаш оригиналната, нека си стои, няма да ти пречи особено. Иначе какъв й е проблема?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Re: Въпрос за Мултипла G-power.
SDLW написа:Питам, понеже имам проблеми с газовата и не работи на газ, а в наши град тази технология е непозната на газаджиите. Благодаря предварително за отговорите.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Re: Въпрос за Мултипла G-power.
ivan_pop написа:SDLW написа:Питам, понеже имам проблеми с газовата и не работи на газ, а в наши град тази технология е непозната на газаджиите. Благодаря предварително за отговорите.Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
-
ivan_pop написа:M5kov написа:Тя е фабрична, ама е с отделен комп, за който не знам дали има софтуер.Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар