Май така се оказа, но важното е че проблема е решен. Утре ще го потърся това бушонче ,дано е от него.
Залагам 2 бири че е точно от него. [/quoteНе е от предпазител! Тя въобще нямаше да работи и на газ.Проблема е че, и той не го знае.А ти си лаик ???Заключения и специалист , трудно би направил от тези обстоятелства?
А мое Величество залага , 40год. от лайфа си , че не си прав!!!Хайде , обори ме????
[size=11]Croma 2000IE CHT,1991г./154C3.046/Компютър в колата с 3 операционни с-ми: Dos6.22 / WIN98/WINXP-SP3/Дъно-Canyon 6LEBMS-T.Процесор Пентиум 1G/Hz,Хард диск30G/лаптопски , Видео карта 64М/B,Ram 768М/B, Bтори акумулатор и UPS. Принтер Canon PIXMA TS305 на батерии . Хладилник на 12В. Соларен панел 3А/h.
Май така се оказа, но важното е че проблема е решен. Утре ще го потърся това бушонче ,дано е от него.
Залагам 2 бири че е точно от него. [/quoteНе е от предпазител! Тя въобще нямаше да работи и на газ.Проблема е че, и той не го знае.А ти си лаик ???Заключения и специалист , трудно би направил от тези обстоятелства?
А мое Величество залага , 40год. от лайфа си , че не си прав!!!Хайде , обори ме????
Ти явно реши да се заяждаш с мен без видима причина илии нещо бъркам???Ти ако не си прочел правилно човекът каза ТОЧНО И ЯСНО че бутона за газовата уредба не функционира и дори не свети, аз му казах че има бушонче в двигателният отсег оето да провери. Аз дали съм лайк или не теб не те бърка, никога не съм казвал че съм голям разбирач някъде... най-малкото е че се опивам да му помогна с някакъв съвет, а ти даваш само 3 безполезни поста който нямат никаква стойност господин специалист. Дали трупаш мнения или просто не си изрезнял от Нова година не знам и не ме бърка, но недей да се правиш на голям капацитет, защото има много колеги който ще ти скрият шапката на тема коли. Не се заяждай, а започни да даваш обективни мнения защото изглеждаш жалък с трупането си на мнения за да дигнеш ранга във Фиат Форум.П.С. Искам да видя колегата как е оправил проблема и каква е била причината.
Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Здравейте , извинявам, че отговарям с такова закъснение. Емулатора и ключето са оправени ,отворих емулатора имаше 2 студени спойки , презапоих ги , и сега си работи без грешка,а въпросния бушон за ключето го намерих беше изгорял, сложих един 10А и за сега няма никакви проблеми. Благодаря много за помощта!!
Коментар