Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мнение за избор на газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, от скоро съм горд собственик на Stilo 1.6 16v 103к.с. ще му слагам ГИ. Предложиха ми Tomaseto искам да попитам какви са ви наблюденията за този вид ГИ?

Коментар

Здравей,колега rado_nikolov_88За съжаление, човека който ти го е предложил този инжекцион те е подвел.Няма такава марка газов инжекцион.Хората който правят такива оферти монтират изпарител Томасето и незнайна евтина електроника.Марката газов инжекцион се асоциира с електониката, а не с изпарителя или инжекторите.По същата логика може да ти препоръчат да си купиш кола Мишелин Аз като горд собственик на Фобос (с вече 70000 безаварийни километри ) мога да ти препоръчам тази марка . Трябва ти само добър и коректен инсталатор Внимавай за търговските марки на Фобос - EasyGas Green или Fgas предварително трябва да питаш с какви компоненти са. На мен първо се опитаха да ми продадат EasyGas Green с турски компоненти като Фобос и имахме разправии с сервиза.Най добре искай да видиш кита преди монтажа.Вероятно колеги ще ти препоръчат и други марки и за тях важи почти същото....

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
        ivan_pop написа:
        А защо не сложиш ГИ?
        1.4 е моноинжекция
        На Голф моно съм монтирал ГИ Тамона.А на този Фиат не зная,може и да не става!
        OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

ivan77 написа:
          днес минах през поне петима газаджии и всички ми казаха че на този мотор ламбда контрол неможе да се сложи.Направо съм бесен всеки ми развива теории,еди ми викат чека ще ти свети постояно,други иска да ми режат кабелите на компютара за да можел на всяко палене и гаснене да се рестартира,трети ми викат този мотор грешки не трупа нека си свети.Е как в цял пловдив няма един кадърен майстор да е направи като хората незнам.
          Никакви ламбда контроли не се слагат, прекква се през реле дюзата на моното и от там се подава ток до клапана това е, никакви чекове няма да ти светят и никакви контроли не са ти необходими ако ти е настроена правилно колата.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

rado_nikolov_88 написа:
            Здравейте, от скоро съм горд собственик на Stilo 1.6 16v 103к.с. ще му слагам ГИ. Предложиха ми Tomaseto искам да попитам какви са ви наблюденията за този вид ГИ?
            няма абсолютно никакво значение ппроцесора на ГИ, най важното нещо е процесора на инсталатора на ГИ. Мотора не е толкова претенциозен, може да се кара дори с АГУ не с ГИ.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

колега аз съм с РОМАНО вече 3 години и 130-150 000 км. и чак сега започна да ми създава проблеми но още не знам къде да я карам на диагностика !ПП като през това време имам само една диагностика и никаква поддръжкаи ще бъда благодарен ако някой колега ми препоръча добър газаджия в София
              Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)

Коментар

Working...
              X