Здравейте,имам Пунто 2008 1.4 16v 95к.с. и искам да му сложа газ един "познат" газаджия много ми похвали марката Енерджи Реформ.Моля ако някой ползва тази марка или знае нещо за нея да даде мнение и съвет.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за ГИ Енерджи Реформ
Collapse
X
-
Здравейте,колеги.Имам Вектра 1.6i 16v 105к.с.2006 година.Реших да се газифицирам,защото вече не се издържа.Поради тази причина разпитах тук там по сервизите и разбира се получих различни оферти.Но на 2-3 места ми споменаха за система Енерджи Реформ,която била иновативна,с по нисък разход или така да се каже доста я похвалиха.За това реших да пиша тук и да помоля за мнения и съвети по въпроса.Дрън-дрън та пляс!Добива на енергия от пропан-бутана е 14% по нисък от бензина.Иновативно може някой да измисли перпетум мобиле.Слагай и нещо познато на пазара и си свиркай.Системата която трябва да избереш трябва да е Евро4, да има ОБД, качествени инжектори и хубав изпарител.Другото е рекламен трик.OVB X18XE1 седан+ГИ
-
Ако имаш парички, слагай течна фаза, ако не желаеш да набуташ много пари за газов инжекцион сложи един Агис с ОБД, инжектори Баракуда и си свиркай. Не толкова е важна системата, а монтажа и найстройките на колата, а като те гледам си от СФ, та защо не потърсиш колегата qnisz от Пазарджик да се уговориш с него да ти сложи един инжекцион и да си караш колата дълго и щастливо.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар