Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем на газ.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странен проблем на газ.

Здравейте. От няколко дни се появи странен проблем. Всяка сутрин като отивам на работа в задръстването на Лъвов мост колата не иска да тръгва на газ.Прави го най-вече като съм спрял на изкачването в тунела. Подавам газ с педала и колата не вдига обороти и гасне.Превключвам на бензин и няма проблеми. Това нещо го прави само в наклона нагоре. След това си върви нормално на газ. Бутилката е почти пълна. Колата е Брава 1.4 98-ма с BRC.

Re: Странен проблем на газ.

ivo_drag написа:
    Здравейте. От няколко дни се появи странен проблем. Всяка сутрин като отивам на работа в задръстването на Лъвов мост колата не иска да тръгва на газ.Прави го най-вече като съм спрял на изкачването в тунела. Подавам газ с педала и колата не вдига обороти и гасне.Превключвам на бензин и няма проблеми. Това нещо го прави само в наклона нагоре. След това си върви нормално на газ. Бутилката е почти пълна. Колата е Брава 1.4 98-ма с BRC.
    Колега провери си филтърчето на клапана може да е пълно..
    Fiat Punto

Коментар

Ходи да ти я настроят, проблема може да е и от нивото на антифриза в изпарителя.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Ходи да ти я настроят, проблема може да е и от нивото на антифриза в изпарителя.
        Преди седмица се оправи сама. Нищо не съм пипал . От два дена пак се влоши- даже гледам от ауспуха излиза неизгоряло гориво. Ще се търси майстор.

Коментар

Брава-та при мен правеше тези мизерии на изкачване на газ като си беше заминала една от свещите. След това никога вече ’прехвалените’ Бриск Силвър, които и 10 хиляди не изкараха. Видимо бяха всички добре, предполагам някаква пукнатина, която не се вижда.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
            Брава-та при мен правеше тези мизерии на изкачване на газ като си беше заминала една от свещите. След това никога вече ’прехвалените’ Бриск Силвър, които и 10 хиляди не изкараха. Видимо бяха всички добре, предполагам някаква пукнатина, която не се вижда.
            Мерси. Какви свещи да търся. Гледам е пълно с различни марки еднополюсни и двуполюсни.

Коментар

Аз бих сложил на 1.4 12V евтини DENSO K20TT, CHAMPION RC8BYC или BOSCH FR6DC+ и после смяна на всеки 15 хиляди да няма проблеми.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Working...
              X