Здравейте. От няколко дни се появи странен проблем. Всяка сутрин като отивам на работа в задръстването на Лъвов мост колата не иска да тръгва на газ.Прави го най-вече като съм спрял на изкачването в тунела. Подавам газ с педала и колата не вдига обороти и гасне.Превключвам на бензин и няма проблеми. Това нещо го прави само в наклона нагоре. След това си върви нормално на газ. Бутилката е почти пълна. Колата е Брава 1.4 98-ма с BRC.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем на газ.
Collapse
X
-
Re: Странен проблем на газ.
ivo_drag написа:Здравейте. От няколко дни се появи странен проблем. Всяка сутрин като отивам на работа в задръстването на Лъвов мост колата не иска да тръгва на газ.Прави го най-вече като съм спрял на изкачването в тунела. Подавам газ с педала и колата не вдига обороти и гасне.Превключвам на бензин и няма проблеми. Това нещо го прави само в наклона нагоре. След това си върви нормално на газ. Бутилката е почти пълна. Колата е Брава 1.4 98-ма с BRC.Fiat Punto
-
wwalker написа:Брава-та при мен правеше тези мизерии на изкачване на газ като си беше заминала една от свещите. След това никога вече ’прехвалените’ Бриск Силвър, които и 10 хиляди не изкараха. Видимо бяха всички добре, предполагам някаква пукнатина, която не се вижда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар