Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с адванс процесор.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги,Извинявам се че пиша и в този форум,но всички сме от семейството на ФИАТ :D Проблемът ми:От известно време колата пали когато си иска.Казаха ми че е от адванс процесора,но моя е стар модел и никъде няма такъвМоля ако някой има такъв или знае с какъв мога да го заменя,нека помага.Процесор:А.Е.В. PICK-UP 60Ланча Капа 96г. 2,0 ВИС -обикновенна метанова уредба.Предварително благодаря.

Re: Проблем с адванс процесор.

Iuzunov написа:
    Здравейте колеги,Извинявам се че пиша и в този форум,но всички сме от семейството на ФИАТ :D Проблемът ми:От известно време колата пали когато си иска.Казаха ми че е от адванс процесора,но моя е стар модел и никъде няма такъвМоля ако някой има такъв или знае с какъв мога да го заменя,нека помага.Процесор:А.Е.В. PICK-UP 60Ланча Капа 96г. 2,0 ВИС -обикновенна метанова уредба.Предварително благодаря.
    А що реши е точно същия модел трябва да бъде? Просто потърси нещо идентично като параметри, поръчай си го в нета и ще дойде до Петрич.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Става АЕБ510 КОБРА със стандартния софт. и ти трябва кабел *Ц* за да го вържеш без да режеш кабелите.

Коментар

Благодаря колега.Ще пробвам с АЕБ 510

Коментар

Working...
        X