Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

графитен филтър на газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Josef Gazara написа:
    доста силно изгърмя днеска както си карах без нищо, усетих го от кутията но е плътно затворена тези кихалки не знам къде са как да ги видя те са навряни там в кучия гъз
    Teя кихалки са ташак , (то хубу ше кихне ,ама после остава отворена и смуче въздух през нея место през филтъра и пак патка )оправи си изпарителя и си провери сондата , в бутилката . Нямаш достатъчно подаване на газ. 8 години карах без проблем леко кихаше и паткаше но леко. Като нова уредбата не ми правеше грам проблем 2-3 години карах без да чуя пат. С течение на времето , свещи ,кабели леко паткаше докато не ги смених с хубави. И като настъпи времето изпатка изкюфка и върви кат спъната . Клапана го чистих свалях , карах и със клапан и без клапан , купих си нов изпарител , свещи смених , продухвах тръбичката от бутилката към изпарителя . И не са опрая и не са опрая. С Течение на времето се отделя графит и вероятно ми е запушена сондата и не може моментално да осигори това подаване на газ което трябва. Направи си профилактика на цялата система включително бутилката. Иначе ще си паткаш .. ако имаш теч на бензин може и да се запалиш ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

stanleyhacker написа:
      Моя графитен филтър (то с българската газ се казва точно така) издържа точно 10000км. Клапан ловато. После не върви и гърми. Провери пластмасата която е близо до дросела да не е гръмнала, ако няма кихалка.
      С този "графитен филтър" като се сменя трябва да се внимава.Виждал съм сменени такива филтри ама така са сменени,че нищо не филтрират.
      OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

проблема е решен, не съумях да видя гофрирания маркуч за въздуха беше напукан смених го и се оправи тегли повече въздух и не е бедна а богата сместа а дебита на въздуха не се променя няма винт мерси за отговорите темата е за катнар
        fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

Josef Gazara написа:
          проблема е решен, не съумях да видя гофрирания маркуч за въздуха беше напукан смених го и се оправи тегли повече въздух и не е бедна а богата сместа а дебита на въздуха не се променя няма винт мерси за отговорите темата е за катнар
          Toчно ти е бедна сместа на газ като тегли повече въздух , щото не може да се изравни съотношението въздъх/газ и като ти е в повече въздуха има пат пат пат детонации.
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
          X