Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат стило 1.6 BRC 2002 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат стило 1.6 BRC 2002 година

Карам си Фиата и спирам в Чепеларе да хапна нещо. Хапвам аз, хайде на колата и... не ще да запали. Въртя на акумулатор, въртя - не ще. Идва ми на ум, че може да няма бензин. Аз я карам само на газ и бензина е почти винаги около нулата. А тая пущина не пали на газ - просто BRC-то от 2002 година няма такава възможност. Е, въртях аз стартера, въртях и най-сетне, след толкова въртене някак прехвърли на газ и запали. Дотътрах се до Лукойл-а, сипах 10 литра бензин и... ми не пали. Пуснах я по инерция и след няколко неуспешни опита - запали. И сега съм така - ни напред, ни назад. След телефонна консултация разбрах, че може и да съм скапал бензиновата помпа.Та въпросите ми са: - някой имал ли е подобен проблем и как го е решил. - може ли след дълго въртене при празен (евентуално) резервоар да скапя помпата. - има ли някакви въздушни тапи, възглавници и пр. които да се образуват при "празни" обороти на помпата и ако да - как да ги разкарамБлагодаря

Всички ГИ имат аварийно запалване на газ,това че ти не знаеш как се осъществява то е твой проблем.Нормално е ако бензиновата помпа върти на сухо да си замине.Дай контакт и слушай дали ще чуеш помпата и дали като вдигне налягане ще спре.Ако не я чуеш търси си краш бутона да не е изключил или подай на помпата директно 12в. и разбери работи ли.След като отстраниш проблемът гледай да не оставаш без бензин за поне 200 км. и разбери как колата ти може да запали аварийно на газ.Успех.
    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

milen11 написа:
      Всички ГИ имат аварийно запалване на газ,това че ти не знаеш как се осъществява то е твой проблем.
      Тези ГИ дето се монтират сега имат аварийно палене на газ.Ако БРЦ-то е старо може и да няма тази опция!
      OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Working...
      X