Колеги темпрата понякога на газ трябва от 5 опит да я запаля рядко е но....винаги пали от раз но понякога не иска , прехвърля ли на бензин запалва веднага и като запаля си я прехвърлям на газ после си пали на газ , изпарителя със релетата за смяна на бензин и кабели + клапан са нови ,само копчето не съм сменял ама то си работи нормално ? каква е причината
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пали наа газ понякога?
Collapse
X
-
Според мен е бедна смес в началото, понеже и аз съм поскопил моята, на газ пали трудно (при първо палене за деня или повече от 3 4 часа престой ) има вариант да се оправи като се отвърти малко месинговия винт на изпарителя ама тогава ми вдига разхода с поне литър. Така че паля на бензин обръщам на газ и шапка на тоягаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
cs_aleksandar написа:Според мен е бедна смес в началото, понеже и аз съм поскопил моята, на газ пали трудно (при първо палене за деня или повече от 3 4 часа престой ) има вариант да се оправи като се отвърти малко месинговия винт на изпарителя ама тогава ми вдига разхода с поне литър. Така че паля на бензин обръщам на газ и шапка на тоягаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:cs_aleksandar написа:Според мен е бедна смес в началото, понеже и аз съм поскопил моята, на газ пали трудно (при първо палене за деня или повече от 3 4 часа престой ) има вариант да се оправи като се отвърти малко месинговия винт на изпарителя ама тогава ми вдига разхода с поне литър. Така че паля на бензин обръщам на газ и шапка на тоягаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:fuel injekcion написа:cs_aleksandar написа:Според мен е бедна смес в началото, понеже и аз съм поскопил моята, на газ пали трудно (при първо палене за деня или повече от 3 4 часа престой ) има вариант да се оправи като се отвърти малко месинговия винт на изпарителя ама тогава ми вдига разхода с поне литър. Така че паля на бензин обръщам на газ и шапка на тоягаFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
При всичко сменено, щот така ти гасне, кога я пуснеш на свободна...почвам да споделям на Сашо мнението за бедна смес.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:При всичко сменено, щот така ти гасне, кога я пуснеш на свободна...почвам да споделям на Сашо мнението за бедна смес.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар