здравейте имам проблем с моето пунто . Колата е с фабрична ГИ Ланди Рензо Ево с ОДБ. Напоследък имам проблем с разхода на газ, забелязах ,че дюзите станаха щумни . Гори 10л на 100км газ , но и аз си карам бързо 140-150км/ч. Та има ли нещо общо овеличения разход с чукащите дюзи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
гранде пунто 1.2 65к.с газов инжекцион
Collapse
X
-
Re: гранде пунто 1.2 65к.с газов инжекцион
pino написа:здравейте имам проблем с моето пунто . Колата е с фабрична ГИ Ланди Рензо Ево с ОДБ. Напоследък имам проблем с разхода на газ, забелязах ,че дюзите станаха щумни . Гори 10л на 100км газ , но и аз си карам бързо 140-150км/ч. Та има ли нещо общо овеличения разход с чукащите дюзиBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
-
Re: гранде пунто 1.2 65к.с газов инжекцион
gaz написа:pino написа:здравейте имам проблем с моето пунто . Колата е с фабрична ГИ Ланди Рензо Ево с ОДБ. Напоследък имам проблем с разхода на газ, забелязах ,че дюзите станаха щумни . Гори 10л на 100км газ , но и аз си карам бързо 140-150км/ч. Та има ли нещо общо овеличения разход с чукащите дюзиFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Засича се разхода на бензин при същия режим и при същите условия.Ако разхода на газ е с повече от 15-20% по-голям от този на бензин,проблема е в газовата уредба.Засичането за да е по-точно се прави след няколко зареждания и на двете горива.Засичането се прави пълно-пълно и на двете горива!OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар