Здравей те ходих на реглаж на газовата-ловато за моно, след реглажа се вдигна разхода и колата започна да гасне при изключване от скорост или рязко намаляне на скороста- какво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колата гасне на газ
Collapse
X
-
Punto_II_HGT написа:Колата ти е брутално задавена от прекалено богата смес и за това гасне. Намери някой, който знае как да я настрои. Не се връщай при тези "майстори", които са ти правили "реглажа".fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
u_bo
stivid1 написа:Punto_II_HGT написа:Колата ти е брутално задавена от прекалено богата смес и за това гасне. Намери някой, който знае как да я настрои. Не се връщай при тези "майстори", които са ти правили "реглажа".
Коментар
-
u_bo написа:stivid1 написа:Punto_II_HGT написа:Колата ти е брутално задавена от прекалено богата смес и за това гасне. Намери някой, който знае как да я настрои. Не се връщай при тези "майстори", които са ти правили "реглажа".ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
u_bo написа:stivid1 написа:Punto_II_HGT написа:Колата ти е брутално задавена от прекалено богата смес и за това гасне. Намери някой, който знае как да я настрои. Не се връщай при тези "майстори", които са ти правили "реглажа".fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:От 7 години карам на газ. Никога не е имало промяна във вървежа преди/след смяна на въздушен филтър. Слагал съм 3-4 марки. Проблема не би трябвало да е в реглажа - преди да ти го разбутат, някъде другаде се крие заека. От кога не е чистен/сменян филтъра на клапана за високото налягане?fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
stivid1 написа:Hristian_Aleksiev написа:От 7 години карам на газ. Никога не е имало промяна във вървежа преди/след смяна на въздушен филтър. Слагал съм 3-4 марки. Проблема не би трябвало да е в реглажа - преди да ти го разбутат, някъде другаде се крие заека. От кога не е чистен/сменян филтъра на клапана за високото налягане?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:stivid1 написа:Hristian_Aleksiev написа:От 7 години карам на газ. Никога не е имало промяна във вървежа преди/след смяна на въздушен филтър. Слагал съм 3-4 марки. Проблема не би трябвало да е в реглажа - преди да ти го разбутат, някъде другаде се крие заека. От кога не е чистен/сменян филтъра на клапана за високото налягане?fiat brava 1.4 12v 1997
Коментар
-
Kay_ написа:Мисля, че не може да е без филтър. Да не се окаже в него проблема? При мен след смяна наклапана, новото почна да върти номера след месец някъде.stivid1 написа:колата ми гореше 7/100 смених клапана и вдигна разхода на 8/100, сега като ми направиха реглажа разхода е 11-12/100. Кажете къде в София да отида да я регулират
Коментар
-
Ела на срещата в неделя ще я пипнем. Сашко знае от къде се ръчка изпарителя. Само че за мен сместй е бедна не богата. Ако беше богатащеше да вдигве оборотите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар