Здравейте колеги.Колата е Брава 1,6 пластмасов колектор.С ГИ е от почти 3 години и около 39000 км.Последната настройка е правена октомври миналата година и беше перфектна като разход и вървеж допреди 3 седмици.Колата я кара сина ми и излиза вечер за по 4-5 км.За две вечери се омазва адаптацията и вдига бензиновите времена и ако не я ресетна след няколко дена изкарва грешка за грешна горивна смес.Почти е невъзможно да запали на бензин и прекъсва много,като я ресетна се оправя.Знам че проблемът е от ГИ.Аз съм набедил рейката която е разбита и според мен някой клапан не затваря и пропуска газ в неподходящ момент.Събирам всякакви мнения и предположения.Незнам рейката да я ремонтирам ли или да се се хвърля да купя нова,за 15000км. се разбива и засега е сменяна два пъти гаранционно,но вече не е в гаранция.Ако е нова незнам каква да е.Предполагам че ще се намесят колегите които се занимават с газови уредби.В момента съм я оставил само на бензин и утре ще я погледна как е. Засега е това. Поздрави и Наздраве.

Коментар