Здравейте,Колата е 1.6 мареа 2000г. с новия мотор, но стана време за настройка на ГИ и предполагам смяна на филтрите към нея(сменяни са преди 8-9к). До момента имах майстор "читав", но нещо вече не ми вдига тел. и явно съм дръпнал късата клечка...Въпроса ми е - Къде в софия някой е доволен от майстор газаджия? По възможност да е запознат с въпросният модел ГИ - СТАГ 200Колата взе да прекъсва в малките обороти от 2000-2500 предърпва, но може да се кара де ама ме дразни. Не знам дали да не си взема кабел за ГИ и аз да се мъча, но може и да има тънкости
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка
Collapse
X
-
Re: ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка
zlatarov написа:Здравейте,Колата е 1.6 мареа 2000г. с новия мотор, но стана време за настройка на ГИ и предполагам смяна на филтрите към нея(сменяни са преди 8-9к). До момента имах майстор "читав", но нещо вече не ми вдига тел. и явно съм дръпнал късата клечка...Въпроса ми е - Къде в софия някой е доволен от майстор газаджия? По възможност да е запознат с въпросният модел ГИ - СТАГ 200Колата взе да прекъсва в малките обороти от 2000-2500 предърпва, но може да се кара де ама ме дразни. Не знам дали да не си взема кабел за ГИ и аз да се мъча, но може и да има тънкости1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Абе, аз за момента карам спорта и немам ядове. Ама ще ми се наложи да тръгна на път, а газчицата си е др нещо - евтинко Евала успях да се чуя с моя си майстор, та събота ще се годи до гр.Сливница, че той там се преместилПоздрави на всичкиFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
- Филтрите са сменени.- Направена е настройка.- Напръсках с контактен спрей кабелите и се оправи, но след като минах София-Ямбол и вече на път към Варна почна да придърпва пак в интервала(2-2.5К)Явно ще трябва да взимам нови кабелиFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
-
Re: ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка
zlatarov написа:Здравейте,Колата е 1.6 мареа 2000г. с новия мотор, но стана време за настройка на ГИ и предполагам смяна на филтрите към нея(сменяни са преди 8-9к). До момента имах майстор "читав", но нещо вече не ми вдига тел. и явно съм дръпнал късата клечка...Въпроса ми е - Къде в софия някой е доволен от майстор газаджия? По възможност да е запознат с въпросният модел ГИ - СТАГ 200Колата взе да прекъсва в малките обороти от 2000-2500 предърпва, но може да се кара де ама ме дразни. Не знам дали да не си взема кабел за ГИ и аз да се мъча, но може и да има тънкостиPetrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар