Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка

Здравейте,Колата е 1.6 мареа 2000г. с новия мотор, но стана време за настройка на ГИ и предполагам смяна на филтрите към нея(сменяни са преди 8-9к). До момента имах майстор "читав", но нещо вече не ми вдига тел. и явно съм дръпнал късата клечка...Въпроса ми е - Къде в софия някой е доволен от майстор газаджия? По възможност да е запознат с въпросният модел ГИ - СТАГ 200Колата взе да прекъсва в малките обороти от 2000-2500 предърпва, но може да се кара де ама ме дразни. Не знам дали да не си взема кабел за ГИ и аз да се мъча, но може и да има тънкости
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Re: ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка

zlatarov написа:
    Здравейте,Колата е 1.6 мареа 2000г. с новия мотор, но стана време за настройка на ГИ и предполагам смяна на филтрите към нея(сменяни са преди 8-9к). До момента имах майстор "читав", но нещо вече не ми вдига тел. и явно съм дръпнал късата клечка...Въпроса ми е - Къде в софия някой е доволен от майстор газаджия? По възможност да е запознат с въпросният модел ГИ - СТАГ 200Колата взе да прекъсва в малките обороти от 2000-2500 предърпва, но може да се кара де ама ме дразни. Не знам дали да не си взема кабел за ГИ и аз да се мъча, но може и да има тънкости
    Аз ходя в Мишо газ сервиз в Хаджи Димитър когато имам нужда от нещо по газовата и съм доволен. Можеш да му се обадиш и да го запиташ специално за твоя инжекцион дали може да ти бъде полезен.
    1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
    2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Докато отидеш за настройка за да не те дразни направи един оборот на винта на редуктор изпарителя за да вдигнеш налягането на газта.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Абе, аз за момента карам спорта и немам ядове. Ама ще ми се наложи да тръгна на път, а газчицата си е др нещо - евтинко Евала успях да се чуя с моя си майстор, та събота ще се годи до гр.Сливница, че той там се преместилПоздрави на всички
        Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

първосмени филтрите, после мисли за настройки
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

- Филтрите са сменени.- Направена е настройка.- Напръсках с контактен спрей кабелите и се оправи, но след като минах София-Ямбол и вече на път към Варна почна да придърпва пак в интервала(2-2.5К)Явно ще трябва да взимам нови кабели
            Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Re: ГИ - STAG200 трябва ми майстор за настройка

zlatarov написа:
              Стефан, Варна, Кей-джи ЕООД. много ги чува нещата
              Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Working...
              X