Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов ГИ за Стило Мулти ВАгон 1,6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

9 е добре.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Въпреки това мисля малко да увеличим мощността, иска ми се да се доближа максимално до мощността като при бензин /не вярвам да вдигна разхода от там много!по-добър вървеж по-малко натискане на газта , по-добър или същия разход
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
        Въпреки това мисля малко да увеличим мощността, иска ми се да се доближа максимално до мощността като при бензин /не вярвам да вдигна разхода от там много!по-добър вървеж по-малко натискане на газта , по-добър или същия разход
        Ако на газ автомобила не върви като на бензин (може малко по-малко), значи ти е бедна сместа. Бягай бързо да я оправят!От бедна смес изгаря катализатор, сонда, бутало... Относно разхода, с този валтек не очаквай чудеса. Постигал съм над литър икономия с бързи инжектори, аванс процесор и хубави свещи
        Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

aз не гоня рaзход кaто нензин 1:1 искaм дa върви прилично... рaзход около 9/100 мисля че ще ок говорим среден
          Втората......пак същата!
          Punto75-Вече на жената!

Коментар

gaz написа:
            Постигал съм над литър икономия с бързи инжектори, аванс процесор и хубави свещи
            Ади бе, Фобосите вече с инжектори (без кавички) ли ги оборудвате ?@bmahob - ентусиазиран си с покупката, разбираемо е, но си сондирай много внимателно мненията на потребителите, току виж избегнеш плявата.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              gaz написа:
              Постигал съм над литър икономия с бързи инжектори, аванс процесор и хубави свещи
              Ади бе, Фобосите вече с инжектори (без кавички) ли ги оборудвате ?@bmahob - ентусиазиран си с покупката, разбираемо е, но си сондирай много внимателно мненията на потребителите, току виж избегнеш плявата.
              emzo защо се заяждаш?
              Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

споко зa третa фиaткaтa... и 10 години във форумa знaм дa си отсявaм инфото пък и не съм тоько бос колкото изглеждa..... нa пунтото сaмо ремонт нa двг не aъм прaвил
                Втората......пак същата!
                Punto75-Вече на жената!

Коментар

Сутринта ходих, поувеличихме малко газта, след което почуствах по добър ряз. След това направихме кръгче с лаптопа закачен в реално време пробвахме на всички предавки като момчето превключваше газ/бензин за да видим дали ще се усети присецване... и нямаше сега ще покарам такаи ще пиша за вървеж и разход.
                  Втората......пак същата!
                  Punto75-Вече на жената!

Коментар

Може ли колеги със Стило 1,6 да споделят какъв разод постигат на газ? :D
                    Втората......пак същата!
                    Punto75-Вече на жената!

Коментар

На мен по бордовия компютър ми дава 13, само градско. Реално дали е толкова не знам. Предполагам е толкова.

Коментар

Working...
                      X