9 е добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов ГИ за Стило Мулти ВАгон 1,6
Collapse
X
-
Въпреки това мисля малко да увеличим мощността, иска ми се да се доближа максимално до мощността като при бензин /не вярвам да вдигна разхода от там много!по-добър вървеж по-малко натискане на газта , по-добър или същия разходPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Въпреки това мисля малко да увеличим мощността, иска ми се да се доближа максимално до мощността като при бензин /не вярвам да вдигна разхода от там много!по-добър вървеж по-малко натискане на газта , по-добър или същия разходBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
aз не гоня рaзход кaто нензин 1:1 искaм дa върви прилично... рaзход около 9/100 мисля че ще ок говорим среденPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
gaz написа:Постигал съм над литър икономия с бързи инжектори, аванс процесор и хубави свещиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:gaz написа:Постигал съм над литър икономия с бързи инжектори, аванс процесор и хубави свещиBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
споко зa третa фиaткaтa... и 10 години във форумa знaм дa си отсявaм инфото пък и не съм тоько бос колкото изглеждa..... нa пунтото сaмо ремонт нa двг не aъм прaвилPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Сутринта ходих, поувеличихме малко газта, след което почуствах по добър ряз. След това направихме кръгче с лаптопа закачен в реално време пробвахме на всички предавки като момчето превключваше газ/бензин за да видим дали ще се усети присецване... и нямаше сега ще покарам такаи ще пиша за вървеж и разход.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Може ли колеги със Стило 1,6 да споделят какъв разод постигат на газ? :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар