Хора Стилото е супер ма не бензин се нетърпи.... казвайте какъв ГИ да сложа има момче в Дупница дето ми е монтирал по рано ми предлага Агис около 800лв или СТаг 1020лв с бутилка на резервна гума! *Значи сега питах Агис-а е м210 с валтек инжектори, СТаг е модел 4+ пак с валтек
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов ГИ за Стило Мулти ВАгон 1,6
Collapse
X
-
Нов ГИ за Стило Мулти ВАгон 1,6
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Re: Нов ГИ за Стило Мулти ВАгон 1,6
bmahob написа:Хора Стилото е супер ма не бензин се нетърпи.... казвайте какъв ГИ да сложа има момче в Дупница дето ми е монтирал по рано ми предлага Агис около 800лв или СТаг 1020лв с бутилка на резервна гума! *Значи сега питах Агис-а е м210 с валтек инжектори, СТаг е модел 4+ пак с валтекBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
-
m210 e дърво.Stag имат читави модели, но не ги следя, не са ми интересни вече.Търси пластмасови инжектори, без метална конструкция.То реално на тоя мотор, дали с валтек, дали с други ... все тая ама к’во ли да ти обяснявам, като ще идеш някъде, ще дадеш ххх лева и к’вото ти го направят.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:m210 e дърво.Stag имат читави модели, но не ги следя, не са ми интересни вече.Търси пластмасови инжектори, без метална конструкция.То реално на тоя мотор, дали с валтек, дали с други ... все тая ама к’во ли да ти обяснявам, като ще идеш някъде, ще дадеш ххх лева и к’вото ти го направят.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
aми стaг 4+ ми кaзa, не знaм дa го питaм и зa ловaто еизи фaстPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
мa aз тия пбд не ги рaзбирaм... искaм просто дa рaботи добре дa хaрчи поносимо 9-10/100 среден и дa не шaшкa колaтaPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
a aко без обд ще имaм проблеми ли?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:a aко без обд ще имaм проблеми ли?Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
-
именно скоро ще пишa кaкво съм сложилPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Вагона вече е на газ от вчера!За сега проблеми нямам, единствено колата ми се струва една идея по мудна, газаджията каза че може да донастрои да върви повече но му казах че ще покарам така няколко дни ако ме дразни ще я дигнем /иначе казва че сегашната настройка е по копия на данни ЕКУ 1:1. Скоро ще кача снимки от монтаж и т.нPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар