Здравейте.Някой има ли си на идея от къде се регулират при какви обороти колата да мине от бензин на газ. От няколко дни почна от 2000 оборота на 3000 оборота да обръща. Гледах, мъчих да намеря къде е проблема но без успех.Колата е Фиат Браво 1.4 12VГазта е обикновено Ловато с копче New Line.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обороти при преминаване на ГАЗ
Collapse
X
-
кола
На едните модели е от ключа има бутон задържаш на колкото искаш и така се запаметява другото е с потенциометър в инструкцията за ключа газ/бензин го пише по подробноhttp://moskvich-bg.org/?page_id=578
-
Проблема е решен. Оказа се дори още по лесно за програмиране. Независимо дали е на газ или бензин, натиска се копчето от задната страна еднократно след което почват да премигат зелената и червената лампичка и колата автоматично сменя горивото с бензин. Вдигат се желаните обороти и се натиска копчето S от предната страна и по този начин се запаметява и колата автоматично обръща на газ.Благодаря ти Ключар. Знаех си че тук от теб ще получа насоки. Иначе не го бях прочел в сайта къде е написаноFiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
Не не държи постоянно , просто трябва да я режа над 3000 да обърне на газ. Казаха ми отпред намотката дето е увита около 2-та кабела за свещите от там било и се сетих че пипах скоро там и помислих че съм бутнал нещо. По това което разбрах имало значение колко пъти е омотан кабела там колкото повече намотки повече обороти или нещо такова. Иначе пали и нормално държи 700-800 . Ще огледам копчето за газта дали има някви потенциометърчета копченца ако няма ще пипам отпреде.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Щракни го и да видиме да помагаме и на теб. Или поне кажи какъв ти е бутона за да се разбере, че аз така не уточних и малко обърках колегата Ключар с кой тип бутон съм.Но най вероятно се случва при бъзикане. Както ти каза че си бъзикал нещо от пред, така и аз при мен бъзиках доста работи и нещо се е ошашкал.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
-
svetli4a написа:Не не държи постоянно , просто трябва да я режа над 3000 да обърне на газ. Казаха ми отпред намотката дето е увита около 2-та кабела за свещите от там било и се сетих че пипах скоро там и помислих че съм бутнал нещо. По това което разбрах имало значение колко пъти е омотан кабела там колкото повече намотки повече обороти или нещо такова. Иначе пали и нормално държи 700-800 . Ще огледам копчето за газта дали има някви потенциометърчета копченца ако няма ще пипам отпреде.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не разбрах кое да мъча колега, тя си бачка обръща си на газ автоматично просто не на 2000 а на 3000 оборота .... или не съм разбрал много ми се спи вече. Както и да е снимките утре , дупих се ама тъмно светкавицата на тела ми изгоря и осветлението в купето знаете какво е нищо не се вижда.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар