Христос Воскресе!Нещо излезе трудничко да разбера. Гугъл не казва нищо, а ако гледам някакви сайтове за продажби на газови, дюзите се падат на границата между киловатите. Освен това нямам възможността първо да ги погледна под колата, после да купувам и после пак да се връщам в сервиза.. А за оторизирани сервизи хич не ми се мисли.Газовата е Ланди ренцо, колата е новото Браво 1.4 90к.с.Ако някой знае от къде да си купя във Варна ще съм много благодарен!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са дюзите на Фиат Браво II 90к.с.?
Collapse
X
-
Ок, дюзите са зелени ако на някой му потрябва.Но повече бих искал да споделя малко опит. Ако ви продадат оранжеви (особено от официалния вносител), защото са новия модел на зелените - вярно е.Оообаче не си купувайте по една защото не са 100% заместител и на празен ход характеристиката леко се отличава (което няма да ви го кажат при официалния вносител).Т.е. не ги миксирайте, а купувайте си всичките, ако ще слагате оранжеви. Също така, може да се наложи лека корекция на времената на празен ход.Поздрави!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
Колеги, в другата тема е всичко на дневен ред. в таз бях питал преди време нещо , но не получих отговор. Затова реших все пак сам да си отговоря за да остане за архива.Колега пъркаш малко газови дюзи и тези за бензинFIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар