Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се правят тръбичките за газ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се правят тръбичките за газ ?

Колеги как се правят медните тръби за газ ? По интересно ми е самия щуцер как са прави на края на трабичката. Че искам си сменям моята тръбичка съмняваме ,че е запушена и пълначката искам да и сменя мястото ? Клещи се ползват наименование ? Как се прави самия накрайник на медната тръбичка?
    Прикачени файлове
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Нипел - гайкаЛеща - това на края на тръбата, дето се сплесква - http://postimg.org/image/gv9vsgjsd/В тръбата вкарваш нипела, след това лещата леко на ръба и започваш на навиваш нипела и лещата се сплесква. Зарежи медната тръба, купи си термопластична.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=4fmF...endscreen&NR=1 и сам си отговорих ... 65 лева комплекта и 2 нипела 4-5 лева и да кажем 4-5 метра медна тръба по 6 лева и труд като ми сложи газажията ... Евъъъ то подмяната на газовата медна ми тръба ше излезе колкот цената на комплекта чи отгоре
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

emzo написа:
        Нипел - гайкаЛеща - това на края на тръбата, дето се сплесква - http://postimg.org/image/gv9vsgjsd/В тръбата вкарваш нипела, след това лещата леко на ръба и започваш на навиваш нипела и лещата се сплесква. Зарежи медната тръба, купи си термопластична.
        Това на снимката е леща за термопластична тръба. На медните тръби се слага врязващ пръстен
        Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

gaz написа:
          emzo написа:
          Това на снимката е леща за термопластична тръба. На медните тръби се слага врязващ пръстен
          снимка нещо от де мога си го зема ? метни на лично да не е реклама . Толкова не съм сакат мога си сменя тръбопровода. Да знам просто какво да си поръчам.

Коментар

Отиваш в магазина за газ и там ще ти предложат всичко необходимо.
            Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Само не разбрах що не играе компресора? При меднатй тръба има чалъми дето ще ти спестят много ядове.тръбата се изправя с удар в земята, реже се със специален резец за да не се деформира окръжността, вътрешните ръбове се отстраняват, отваря се по буренцето със шило за да може да прибере добре след стягане. За това Емо ти казва за термопластичната тръба по лесно е с нея
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                Само не разбрах що не играе компресора? При меднатй тръба има чалъми дето ще ти спестят много ядове.тръбата се изправя с удар в земята, реже се със специален резец за да не се деформира окръжността, вътрешните ръбове се отстраняват, отваря се по буренцето със шило за да може да прибере добре след стягане. За това Емо ти казва за термопластичната тръба по лесно е с нея
                Четох за темата с компресора , после с вода пробвал човека ...Накрая фръкнала тапата. При мен не е тапа , пуска си газ, но няма настройване и няма , проблема е докато се развърти и засмуче газ , после що годе се кара Но докато засмуче са неравномерни тактответе прекъсва колебае се и като се раазвърти се осеща нормалното зарабоване.Испарителя е с нови платната лавато италянски и е чистен и филтъра на клапана съм го свалил за проба... Се проблема си остава както и да я настроя, проблема е с първото напомпване на газ , после си има приток. Но за първото ако намачкам рязко и като не може да подаде нужната газ може и да патне. 7 години карах без проблеми ...

Коментар

Working...
                X