На 30.03.2015 г ми монтираха газов инжекцион на Бравата. Потърсих в интернет какво се прави в КАТ, но не намерих нищо удовлетворително и затова си позволявам да напиша това с надежда, че на някой ще му е от полза. И така накратко: Необходими документи: 1. Протокол за монтажа на уредбата - оригинал (дава се от сервиза) и копие (остава в КАТ), 2. Голям и малък талон на колата, 3. Застрахователна полица, 4. Лична карта. С тези документи се отива на някое гише в ниската бяла сграда след каналите. Там ги преглеждат и ти дават едно лисче за плащане в банката (същото помещение). Плаща се 13 лева. След това се чака да те извикат по уредбата и си получаваш новите голям и малък талон с нанесените промени. Всичко това се случи с мен на 31.03.2015 г. за около 2 часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регистрация на газова уредба в КАТ София
Collapse
X
-
кола
Идеята беше да може само големите фирми да ги узаконяват и да ги монтират не сам да си е слагаш както е в Англия например .Там фирмата поставила газовата регистрира колата в КАТ Водят се някакъв отчет колко коли са с газ -бензин - дизел . Ама тази идея нещо отмина Мене ме караха и написах декларация че фирма е монтирала газовата /както си беше като е купих комплекта/
Коментар
-
didich написа:Вдигам стара тема, но да попитам нещо.Какво следва да се направи, ако газовата уредба е монтирана след влезлия в сила закон от март 2014 г., съответно няма и паспорт/протокол от поставянето на същата ?, тоест автомобила по документи се води, че е на бензин, но се кара на газ ?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:didich написа:Вдигам стара тема, но да попитам нещо.Какво следва да се направи, ако газовата уредба е монтирана след влезлия в сила закон от март 2014 г., съответно няма и паспорт/протокол от поставянето на същата ?, тоест автомобила по документи се води, че е на бензин, но се кара на газ ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар