Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

сачма за газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За 10 лв. сменям сачмата на пълначката ако аз демонтирам и монтирам пълначката.Ако ми донесеш пълначката в ръка е безплатно!
    OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

ivan_pop написа:
      За 10 лв. сменям сачмата на пълначката ако аз демонтирам и монтирам пълначката.Ако ми донесеш пълначката в ръка е безплатно!
      то хубаво, ама си далечм
      Drive It Like You Stole It | Гараж
      RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
        ivan_pop написа:
        то хубаво, ама си далечм
        Абе младеж я да са навреш отдолу и да си я смениш сам. За две рапидки и една гайка пари ще даваш. При мен първия път отне повече време да се навра под колата отколкото самата смяна
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Абе младеж я да са навреш отдолу и да си я смениш сам. За две рапидки и една гайка пари ще даваш. При мен първия път отне повече време да се навра под колата отколкото самата смяна
          ама то отдолу ли някъде се намира :Дна мен пъхането отдолу ще ми е най-лесно, не съм пълен :д ама единствено виждам няк’ви си железа, нищо не разбирам :д
          Drive It Like You Stole It | Гараж
          RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
            S_BANKOV написа:
            ама то отдолу ли някъде се намира :Дна мен пъхането отдолу ще ми е най-лесно, не съм пълен :д ама единствено виждам няк’ви си железа, нищо не разбирам :д
            Ех Слави, наредиха те Предполагам не обема на телосложението, а ниското окачване е попречило на влизането отдолу
            ФИАТ- Пътят е само формалност
            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
            -----------------------------------------------------
            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Станее, я дай една снимка де ти е пълначката и да обясняваме в движение. Иначе съм си 100 кила бре
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

аз ги лекувам тези съчми без смяна и винаги е действало. Капваш една капка масълце там, след като е излязла газта от тръбата. Не бих дал 10ст за съчма :D
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Stann написа:
                  на мен пъхането отдолу ще ми е най-лесно, не съм пълен :д ама единствено виждам няк’ви си железа, нищо не разбирам :д
                  Колега,мисля че е най-добре да отидеш на сервиз.По-добре да се разделиш с някой лев отколкото да сгафиш нещо!
                  OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Working...
                  X