Здравейте!Нуждая се от помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В. и по- точно кой от проводниците на ламбда сондата трябва да срежа? От ламбда контрола излизат два проводника - лилав и сив. Не ми е ясно къде на сондата трябва да ги свържа? Колата е от подписа с две ламбда сонди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В.
Collapse
X
-
Re: Помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В.
Hristo Dimov написа:Здравейте!Нуждая се от помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В. и по- точно кой от проводниците на ламбда сондата трябва да срежа? От ламбда контрола излизат два проводника - лилав и сив. Не ми е ясно къде на сондата трябва да ги свържа? Колата е от подписа с две ламбда сонди.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
-
gaz написа:Hristo Dimov написа:Здравейте!Нуждая се от помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В. и по- точно кой от проводниците на ламбда сондата трябва да срежа? От ламбда контрола излизат два проводника - лилав и сив. Не ми е ясно къде на сондата трябва да ги свържа? Колата е от подписа с две ламбда сонди.
Коментар
-
Hristo Dimov написа:gaz написа:Hristo Dimov написа:Здравейте!Нуждая се от помощ при свързване на ламбда контрол А.Е.В. и по- точно кой от проводниците на ламбда сондата трябва да срежа? От ламбда контрола излизат два проводника - лилав и сив. Не ми е ясно къде на сондата трябва да ги свържа? Колата е от подписа с две ламбда сонди.Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар