Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Припуква нова газов. инжекцион?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разбирам, че качеството оправдава цената, но нека нещо по-евтино да намерим. Свещи до 15-20 лева максимум на бройка. Предполагам, че най-добре засега да търся еднополюсни иридиеви, понеже съм с газ, или за такива свещи цената си е висока?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

NGK BKR6EKC - това са твойте свещи, и спри да се чудиш как зорлям да счупиш мотора.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Щом търся тези иридум свещи, едва ли ще се чудя как да го счупя, а точно обратното. Все пак съм вече на газ и фабричните едва ли се правени за него. В магазините се разпитах за евтин вариант иридум свещи, предложиха ми на Бош, 21 лева бройката, сменя ли се на 30 хилки...
        Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

S_BANKOV написа:
          NGK BKR6EKC - това са твойте свещи, и спри да се чудиш как зорлям да счупиш мотора.
          И аз карам с тези но ги сменям на 50 000км.

Коментар

Мхм, добре навихте ме. Отказвам се от тия иридум и скъпарски работи и ще търся каталожен номер за фиата. Ето този NGK BKR6EK номер намерих за моят фиат в сайта на ngksparkplugs... Грешен ли е или да взема този NGK BKR6EKC? До колкото знам NGK BKR6EKC е с 0.9 разстояние между електродите, а този на снимката 0.7, което е по-добре за газ?Натисни тук за снимката!
            Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Щом ще караш на гас,избери от тези:1.NGK-BKR5EZ2.Denso-K20TNR3.Brisk-DR14ZCРегулираш ги на 0,7,и си ти.
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

S_BANKOV написа:
                +1
                Play Golf ,but not drive golf!!!
                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

NGK BKR6EKCВзети и поставени!
                  Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
                  X