Здравейте колеги,Моля за помощ относно метан сервиз.Купихме тия дни от Германия бус Фиат Дукато 2000 бензин - 2005 година. Монтирана фабрично метанова уредба. По книжка пише че уредбата е ТартариниОбаче не работи, не може да напълни, не превключва, с една дума нищо не се случва. Праска си на бензин.И сега защо пиша. От сервизите масово ме отсвирват. Нямали софтуер. Отидохме в сервиз Фиат там обаче нищо не знаят за газовата. Имаше някакви грешчици, изчистиха ги и толкоз. Търси си газаджия. Та кажете кой и къде, за София питам, ама ако се наложи ще обикалям по-далеч. Кой може да има такъв софтуер да се види какво не е в ред?Поздрави и благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз метан и софтуер за фабрично монтирана уредба
Collapse
X
-
Ако наистина колата е слязла от конвейра с газовата,може да се тества с KTS.Такава апаратура имат тези дето се занимават с диагностика на бензинови мотори.Проблема е,че тези дето се занимават с бензинова диагностика не се захващат да правят газови уредби.Ако е с фабрична газовата,може да няма отделен компютър за газта.Кода на мотора какъв е?OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Аз не откривам отделен компютър за метана. Или няма или аз не знам къде е скрит. Факта че посетих 5-6 газаджии и никой не го видя, не че го търсиха, ме обърква. Само като чуят за Тартарини и ми хлопват вратата.Кое е кода на двигателя?Аз имам от малкия талон ZFA24400007533667 това върши ли работа?
Коментар
-
ivan_pop написа:lithrone написа:bay_kolio написа:Да добавя Номер на двигателя 0431119
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар