Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е да нямам газов филтър?
Collapse
X
-
здрасти, на газовия клапан Ривър на твой модел, се разглабя самия клапан! Вътре има цетка и се почиства!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Re: кола
kluchar написа:Аз това съм се опитвал да го разглобя и не става все едно е едно цяло а има снимки в нета че се разглобява и почиства .Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Значи ан втория където е надписа ривър се захваща гаечен ключPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Значи ан втория където е надписа ривър се захваща гаечен ключ
Коментар
-
Абе я аз да попитам нормално ли е да изтърва малко газ тоз клапан. Щото когат си сменях платната на изпарителя не спрях газта от бутилката от начало и разчитах на него той да я спре, но той по малко си съскаше. Спрях от бутилката газта и като дам на контакт са отваря и дава голям приток . Викам айде да са изпразни системата от бутилката до клапана . Но бая по съска докато са изпразни . Та нормално ли е да изтърва по малко към изпарителя . Изпарителя е електрически и има 2ри клапан ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Не е нормално при затворен клапан да изпуска!Към колегата развиваш болта на бобината, след което разполовяваш .... издухваш цетката................. след което можеш да пуснеш малко газ за да издуха ако има частици преди това/ ТО ТОВА Е МАЛКО РИСКОВАНА ОПЕРАЦИЯ/ ако мислиш че не можеш да се справиш 10лв ще ти вземат за едно почистване!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар